Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljesen beégtem egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen beégtem egy srác előtt. Nincs mit tenni ilyenkor ugye?

Figyelt kérdés
szóval már randiztunk egy ideje és múltkor valami nagy hülyeséget mondtam egyszerűen lealáztam saját magam azóta nem beszéltünk meg utána amig együtt voltunk még akkor is nagyon ciki volt az egész. érdemes bármit is mondani ezek után? vagy ha neki ennyi elég h ne talizzunk többet akkor hagyjam?
2013. júl. 3. 19:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez mindenkit érdekel, írd már le! :D
2013. júl. 3. 19:27
 12/27 anonim ***** válasza:
ha tetszel neki, ami nyilván való, hiszen randiztok egy ideje, akkor nincs is annál kedvesebb, mint amikor beégsz valaki előtt és viccesen reagálsz rá. szerintem csak aranyosabbá váltál ettől
2013. júl. 3. 19:29
 13/27 A kérdező kommentje:
próbáltam mindenkinek elküldeni akik megkapták majd irjatok vmit. amúgy meg ha neki ez aranyos lett volna keresett volna..szerintem.meg ő nem olyan.
2013. júl. 3. 19:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Jaj, basszus, ez tök édi. A helyében nem b aszakodnék.
2013. júl. 3. 19:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Én még nem kaptam meg :(
2013. júl. 3. 19:35
 16/27 belbolyhocska ***** válasza:
Nekem is mondd el pls :)
2013. júl. 3. 19:35
 17/27 anonim válasza:
én is szeretném tudni. :)
2013. júl. 3. 19:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem is légyszi :)
2013. júl. 3. 19:39
 19/27 anonim ***** válasza:
ugyan már, egész más ha magadról mondasz valamit, amúgy nem tudom mi a történet, de jó lenne tudni N
2013. júl. 3. 19:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem írtad meg pedig kértem
2013. júl. 3. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!