Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit szeretne tőlem?
8.osok vagyunk, osztálytársak
Van egy fiú
Nekem nagyon bejön
Azt hiszi, hogy a legjobb fiú barátom
Az is volt
De beleszerettem
De nagyon
Utálom azokat a napokat amikpr nem láthatom, már félek a nyáriszünettől, és a jövő évtől(mert csak évfolyanmtársak leszünk)
Állandóan ölelgetjük egymást
Ma megdicsérte az illatom, a melltartopantomat birizgálta hatulrol, lanyok tudjak mire gondolok
Olyan polo van neha rajtam, amin ilyen flitterek vannak, es ha felhuzod akkor megváltozik a minta
Egyfolytában ezt birizgálja(mert annyira kellemes érzés)tehat igy kb.a hasamat simogatja
Annyira jó érzés amikor megölel❤❤❤
Na de mindegy is
Eléggé keresi a társaságom
DE
Én úgy tudom, hogy más tetszik neki, régebben erről 0-24 ben képes volt beszélni, de most már egyáltalán nem vagy egy hónapja
Mi lehet köztünk?
Nem szeretnék beléd hamis érzéseket táplálni, ezért nem is akarok semmilyen komoly dolgot mondani. Ez igazából a barátságotok "minőségéről" szól. Ez attól függ milyen közel vagytok egymáshoz, mennyire vagytok mély barátságban, mert a legjobb barát sok mindent jelenthet.
De ha az én véleményemet kérdezed, szerintem bejössz neki, de ha van egy fiú ismerősöd, akkor feltétlenül kérdezd meg a helyzetről, még is csak egy fajtásukról van szó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!