Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem nekem reménytelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Luckey :D kérdése:

A szerelem nekem reménytelen vagy reményes? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Hosszú. 15 èves srác vagyok 8 osztályos ès nagyon megtetszet egy gyönyörü lány aki elvete az eszem. Fülig szerelmes lettem belè de annyira szeretem,hogy èjelente rá gondolok ès nem tudok elaludni. Ő a másik osztályba jár,felső emelet ő is 15 èves,èletvidám,jó tanuló,nagyon jól rajzol,minden tökèletes a lányba az èn szempontom szerint. Èn külsöre: jól öltözöm sokan mondták már,175cm magas,58 kg, sportos alkatú. Belsöre: bátor

vagyok,(jó èrtelembe), vicces is tudok lenni de nem az erősègem. De most jön az amit sokan nem mernènek megcsinálni. Azt gondoltam,hogy a lány felè facebookon közeledem nem èlőben nehogy zavarba hozam a barátnöje elött. Ráirtam visszaírt aminek örültem. 1 órát

beszèltünk. Gondolom èlvezte a beszèlgetèst mivel majdnem mindegyik mondatába küldöt egy mosolygós smilyet. Eltelt egy hèt majdnem minden nap beszèltünk 1órát,felet stb. Egy hèten egyszer van közös óránk ez a kosár opcionális. Kosár opcin nèztem ès viszanèzet mosolyogva. Dobtam a labdát neki,amikor akartam dobni a szemembe nèzet olyan èrzès fogodt el nem tudom leirni csak anyit ,hogy lelasult az idő a szemünk nem mozdult,emiat majdnem elestem de nem bántam. Eldöntötem hogy merèszebb lèpèsre szánom el magam. Sokat szemeztünk,ès azt gondoltam lesz ami lesz hazakisèrem. Keddi napot választotam vetem chipset ès nagyörömel vártam persze izgulva. Leszólitotam megkèrdeztem elkisèrhetlek? Ö igent mondot. Megkináltam chipsel de azt mondta nem eszik mert most nem szabad neki. Mosolygot rám èn is rá. De be kellet menjen a ruhaboltba ès azt mondta ne várlyam meg mert sokat fog benmaradni. Mondtam jó ès kicsit szomorkodtam,hogy nemtudtam egèszen elkisèrni de boldog is voltam,hogy beszèlhetem vele. Sokat beszèlünk azóta is facen ès sokat nèzet a suliba. Nem vagyok valami nagy rajzművèsz de sokan csodályák,hogy rajzolok . Rajzoltam egy rajzot,ebbe a rajzba beleadtam minden rajztudásom ès azt gondoltam vagy is haverom javasolta,hogy suli után tegyem be a padjába ezt èn meg is csinálom csak irjak rá nevet vagy ne nem tudom. Aki kèri privátba elküldöm a rajzot ha kiváncsi. Ès mostanába bizztatób jeleket kapok sokal többször nèz meg a barátnöje is meg hangosan köszön meg mosolyog. Anyit a külsömröl mèg hogy kèk szemű,szökès barnás haj. Tegnap ujra megpróbálkoztam a hazakisèrèsel de amint èszrevet elfutot a másik irányba a barátnöje felè,elszomorodtam picit de ez nem törte le az önbizalmam. De van egy hatalmas dűh benem mert van egy osztálytársa egy fiu aki nekem is a haverom őt mindenki birja meg nagyon nagy sportoló is amikor a lány vele beszèlget elfog a fèltèkenysèg tudom,hogy nincs semi kösztük de idegesít. Már egy fèl èvem maradt,hogy a lányhoz közel kerüljek mert aztán megy más suliba ès akkor semi esèlyem nem lesz. Èn is jó tanuló vagyok ahogy ő is. De ha valali engem visszautasí belöl öszetörök ès az ilyesmi egy fèl èvig tart nálam. Aki tud segiteni hogy mèg mit tudok teni az irjon. Tudom,hogy nem vagyok nagy helyesíró nèha egy kètt szóba tèvedek ezèrt elnèzèst. Ès a pados ötlet szerintetek akkor jó? Ès rá irjam vagy sem a nevem a rajzra?

2017. márc. 18. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Esély mindenre van,csak használni kell,szerintem a legjobb lenne,ha beszélgetni hívnád,s elmomdanád neki mit érzel.

19/L

2017. márc. 18. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj nagyon sok eselyed van szerintem latszik h telleg bator vagy es keresed a tarsasagat lehet h a lanynak is leesett mar h tetszik neked

Maskor is kiserd haza ez kedves es tok jo program

Ami a rajzost illeti aranyos lehet (kuld privatba kivancsi vagyok:)) bar sztem kicsit fura az is lehetne h csak megmutatod neki eloben h szerinte milyen a rajz hisz ő olyan szepen rajzol es erdekel a velemenye ilyen szoveggel odamehetnel hozza (attol fugg mit rajzoltal) es onnan beszelhetnetek meg tovabb

Sok sikert a tovabbiakban es aztan egy ido utan lephetnel nala:)

L

2017. márc. 18. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaaj, de aranyosak vagytok! :))

Csoda, hogy vannak még olyan fiúk, akik mernek kezdeményezni.

Ha mosolyog, hazakíséred, beszélgettek, akkor tulajdonképpen mitől félsz? Szerintem az az elfutás lehet azért is, mert fél hogy történne valami, nem azért mert akarja, hanem mert nincs kész rá.

Mindenképp megéri ez a rajzos-pados ötlet, csak fennáll az esélye, hogy nem veszi észre. Ezen segíts valahogy.

Hajrá! :))

A rajzot szeretném megnézni, ha szabad :3

2017. márc. 19. 08:48
 4/4 anonim válasza:
A rajzot megnézhetem?:)
2017. márc. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!