Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudnám, hogy szeret engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnám, hogy szeret engem?

Figyelt kérdés
Suliban mellette ülök, én fülig szerelmes vagyok belé, a hétvégéket alig birom stb szóval nagyon szeretem, és ezt mutatom is. Mindig belenéz a szemembe, segít meg órán beszélgetünk (lol) és hogy azt így tudja mutatni, hogy 100% hogy szeret? Meg ha megmondom hogy nagyon szeretem akkor Ő is elmondaná? Értelmes válaszokat kérek.

2017. márc. 17. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Sulin kívül beszéltek pár szónál többet, NEM sulis dolgokról? Ha nem keres hétvégén, suli után, akkor nem hiszem, hogy érdeklődik =/
2017. márc. 18. 00:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát egyértelmű hogy másról is beszélünk de sehogy nem tudnánk beszélgetni otthon mert csak Snapchate van de azt meg nemtom... Lehet hogy el kéne mondanom neki hogy szeretem akkor Ő is lehet hogy elmondaná mit érez... Mert egy "kis" ideje már egy osztályba járunk, és azóta mindig bejött, de soha nem beszéltünk. De van egy tervem hogy mondjam el neki. Udvaron, ahol senki se lát, mert az osztályba kicikizik a szerelmeseket..... na mindegy.. legyen szép napod!
2017. márc. 18. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem szamit a kerdes. Elmondtam neki. Most gyulol. :/
2017. jún. 19. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!