Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ért meg a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ért meg a barátom?

Figyelt kérdés

Nem érti meg, hogy nem akarok vele szeretkezni. Mindig erőlteti. Mondom neki hogy nincs kedvem. És erre az a válasza, hogy majd én meghozom. Miért erolkodik? Én nem akarom és nem fogadja el.

Mit tegyek?

2017. márc. 16. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Például szakíthatnál vele.
2017. márc. 16. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem próbáltad meg vele beszélni hogy ennek mi is az oka? Mert ha elmondanád neki miert nem akarod, akkor lehet könnyebben fogadná.
2017. márc. 16. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem tudja az okát. És nyilván furcsállja ha eddig meg szomtatok. Mondd meh neki h miert nincs kedved.
2017. márc. 16. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha egy srác ennyire siettetni akarja, akkor nem is te érdekled legfőképp, hanem az érzés. Akkor maradj csak mellette, ha képes rád várni, különben teljesen értelmetlen lesz az egész. Nem akarlak elszomorítani, de ezeknek az szokott a vége lenni ( ha megtennéd), hogy csinálnátok, aztán vagy lepattintana, vagy csak kihasználna az után is. Nem tudom mennyire ismered és,hogy pontosan milyen érzelmek fűznek hozzá, vagy, hogy a srác mennyire tiszta szándékú, de ezekből ítélve egy kicsit sem az. Szóval vagy képes elfogadni, hogy várnia kell addig amíg te mondod vagy inkább hagyjátok a fenébe.
2017. márc. 16. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Azt azért leírhatnád, hogy már lefeküdtetek-e, vagy még nem történt meg és úgy erőlteti. Mert ha még nem történt meg, akkor tényleg nem kéne siettetnie, várhatna. De ha megtörtént már, akkor viszont nálad is lehet nagyban keresni a hibát, hisz ő kíván, te meg állandóan visszautasítod. Ez esetben nem feltétlen őt tartanám hibásnak.
2017. márc. 16. 23:19
 6/9 anonim válasza:
37%
Amennyiben még nem történt semmi. Verd ki neki , vagy cumizd le
2017. márc. 17. 00:16
 7/9 anonim válasza:
37%
Cserében ő meg nyaljon ki téged, vagy 69es póz , 2 az 1-ben
2017. márc. 17. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

Jó, sok a bugyuta kanos kisfiú itt, ne figyelj rájuk.

Rohadtul semmilyen magyarázattal nem szolgálsz felé, hogy miért nem akarod. Neki is magyaráznia kéne, hogy miért nem akarja, hogy feltolj neki egy uborkát? Nem.

Az ilyen ember nem tisztel téged. Nem partner vagy számára, hanem csak egy meleg luk amibe betömheti. Voltam ilyen szituban, addig rinyált az a nyomorult, míg belementem. Gyakorlatilag a testemmel maszturbált. Kösz nem, soha többet. Az ilyen embert messziről kerüld.

2017. márc. 17. 00:47
 9/9 János Gilján ***** válasza:
73%

Értem a problémádat kérdező, hogy a srác miért erőltet valamit, amit te nem akarsz, te viszont azt értsd meg, hogy a párkapcsolat normális velejárója valamilyen szintű szexualitás. Bizony, ez még a tini párkapcsolatokról is elmondható.

Ha nem érzed késznek magad a szüzességed elvesztésére, akkor ott van a petting, mint opció. Megmondod a barátodnak, hogy érted a problémáját, de ez a maximum, amire hajlandó vagy, amennyiben persze ő is a kedvedre tesz és nem CSAK erről szól a kapcsolatotok.

Ha viszont ehhez sincsen kedved, akkor ne akarjál fiúkkal járni, kapd elő újra a barbibabákat, meg a májlitlpónit. A barátodnak szexre van szüksége, ha tőled nem kapja meg, akkor majd megkapja mástól...

2017. márc. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!