Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ért meg a barátom?
Nem érti meg, hogy nem akarok vele szeretkezni. Mindig erőlteti. Mondom neki hogy nincs kedvem. És erre az a válasza, hogy majd én meghozom. Miért erolkodik? Én nem akarom és nem fogadja el.
Mit tegyek?
Jó, sok a bugyuta kanos kisfiú itt, ne figyelj rájuk.
Rohadtul semmilyen magyarázattal nem szolgálsz felé, hogy miért nem akarod. Neki is magyaráznia kéne, hogy miért nem akarja, hogy feltolj neki egy uborkát? Nem.
Az ilyen ember nem tisztel téged. Nem partner vagy számára, hanem csak egy meleg luk amibe betömheti. Voltam ilyen szituban, addig rinyált az a nyomorult, míg belementem. Gyakorlatilag a testemmel maszturbált. Kösz nem, soha többet. Az ilyen embert messziről kerüld.
Értem a problémádat kérdező, hogy a srác miért erőltet valamit, amit te nem akarsz, te viszont azt értsd meg, hogy a párkapcsolat normális velejárója valamilyen szintű szexualitás. Bizony, ez még a tini párkapcsolatokról is elmondható.
Ha nem érzed késznek magad a szüzességed elvesztésére, akkor ott van a petting, mint opció. Megmondod a barátodnak, hogy érted a problémáját, de ez a maximum, amire hajlandó vagy, amennyiben persze ő is a kedvedre tesz és nem CSAK erről szól a kapcsolatotok.
Ha viszont ehhez sincsen kedved, akkor ne akarjál fiúkkal járni, kapd elő újra a barbibabákat, meg a májlitlpónit. A barátodnak szexre van szüksége, ha tőled nem kapja meg, akkor majd megkapja mástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!