Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha idaig nem volt baratom? 14/L
Dehogy. Csomó ismerősömnek sincs és egyáltalán nem ciki.
Van 17 éves barátnőm akinek soha nem volt senkije. Ráérsz.
#2 miért lenne ciki? Van valami a bántja, amit nem tud hovatenni és ezért megkérdezi. Az intelligens emberek többsége ilyenkor felteszi a kérdést ami benne motoszkál, nincs azon mit szégyellni, főleg nem egy anonim oldalon.
Kérdező, egyáltalán nem gáz, nekem 16 éves fiú létemre még nem volt barátnőm, pedig azt mondják se csúnya, se bunkó nem vagyok :) nincs ezen mit szégyellni :)
Egyáltalán nem ciki. Előtted az élet. Ha elhamarkodod, csak megbánod. Türelmesen várj, amíg jön valaki, akit tényleg szeretsz. és aki tényleg szeretsz. Légy mindig önmagad, és megtalál, akinek meg kell :)
És ha valaki bántana emiatt, ne vedd a szívedre.
Én is 14 vagyok és nekem se volt barátom még.
Nem egyáltalán nem ciki.
Én nem érzem annak.
Nem kell félned jönni fog valaki akivel boldog leszel aki felébreszti a pillangókat a hasadban és aki mosolyt csal az arcodra.Persze lesznek rossz pillanatok is,de megéri ha vársz és nem mindenkivel össze vissza járogatsz meg ilyesmi... :)
Nem ciki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!