Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ciki ha idaig nem volt baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha idaig nem volt baratom? 14/L

Figyelt kérdés
Minden korombelinek volt mar es egyszeruen rosszul erzem magam emiatt. Tudom h nem maradok le semmirol de rosszul esik.

2017. márc. 16. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Dehogy. Csomó ismerősömnek sincs és egyáltalán nem ciki.

Van 17 éves barátnőm akinek soha nem volt senkije. Ráérsz.

2017. márc. 16. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Az a ciki hogy ilyeneket kérdezel.
2017. márc. 16. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok lassan és nekem sem volt még, de annyira nem bánom. nem volt még az életemben olyan, akivel szívesen lettem volna, értelem szerűen meg nem járok olyannal, aki se kívül, se belül nem érdekel. :D Még ha szarul is érezném magamat miatta, nem változtathatok azon, hogy ki tetszik és ki nem.
2017. márc. 16. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
hol élsz, itt rendesen esik, a rosszúl esiket hogy érted? Ha oldalasan akkor csak a szél fúj.
2017. márc. 16. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

#2 miért lenne ciki? Van valami a bántja, amit nem tud hovatenni és ezért megkérdezi. Az intelligens emberek többsége ilyenkor felteszi a kérdést ami benne motoszkál, nincs azon mit szégyellni, főleg nem egy anonim oldalon.

Kérdező, egyáltalán nem gáz, nekem 16 éves fiú létemre még nem volt barátnőm, pedig azt mondják se csúnya, se bunkó nem vagyok :) nincs ezen mit szégyellni :)

2017. márc. 17. 08:30
 6/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én is 14 éves lány vagyok és még nekem sem volt pasim. De én nem is nagyon vágyom egy pasira aki úgyis csak a szexet akarná tőlem. Vannak sokkal fontisabb dolgok a pasizásnál pl a tanulás. Főleg ilyen idős korban. Nem szabad hogy e miatt rosszul érezd magad, legalább tudják majd a fiúk is hogy nem vagy könnyen kapható préda.
2017. márc. 17. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Előtted az élet. Ha elhamarkodod, csak megbánod. Türelmesen várj, amíg jön valaki, akit tényleg szeretsz. és aki tényleg szeretsz. Légy mindig önmagad, és megtalál, akinek meg kell :)

És ha valaki bántana emiatt, ne vedd a szívedre.

2017. márc. 17. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki!
2017. márc. 17. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok és nekem se volt barátom még.

Nem egyáltalán nem ciki.

Én nem érzem annak.

Nem kell félned jönni fog valaki akivel boldog leszel aki felébreszti a pillangókat a hasadban és aki mosolyt csal az arcodra.Persze lesznek rossz pillanatok is,de megéri ha vársz és nem mindenkivel össze vissza járogatsz meg ilyesmi... :)

Nem ciki. :)

2017. márc. 17. 21:21
 10/11 sweetchocolate ***** válasza:
Nem ciki egyaltalan, sot ez a normalis. Ne kovesd a barataid ebben, sot a vilagot se. En mikor 13-14 voltam csajozgattam, de ha ujra lehetne kezdeni, nem tennem! Inkabb varnek az igazira, akivel csodalatos lesz minden! Mondjuk most is varok az igazira, nem csajozom, meg sose fekudtem le senkivel, es tudom hogy amikor meghazasodom, csodalatos lesz az elso alkalom! Nem konnyu, de megeri kivarni! Szerintem ne foglalkozz fiukkal meg.
2017. márc. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!