Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok kiszeretni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kiszeretni abból a fiúból, akivel elvesztettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 éves lány vagyok, a nyáron összejöttem egy fiúval, akinél úgy éreztem, hogy tényleg szerelmes vagyok, hogy ő megérdemel engem, sose volt ilyenem másik fiúval. Ezért úgy gondoltam, hogy ő megérdemli azt, hogy az első szeretkezésem vele legyen. Október közepén kidobott, azzal az indokkal, hogy ő nem bírja azt, hogy néha két hetente megyek haza ( mert ugye váltak a szüleim, kolis vagyok, van hogy hétvégente apukámhoz is elmegyek, a fiú meg a város melletti településen lakott, ahol anyukámmal élek). Aztán egy szombati napon találkoztunk, mert meg akartam vele beszélni ezt az egészet, hogy akkor hogy is van meg mi a baja. És csakis ezt az okot mondta, megkérdeztem tőle, hogy nem-e egy csaj van a dologban, vagy az anyukájának van-e ellenére a kapcsolatunk.És nem azt mondta, hogy nem, de nekem mindez elég furcsa volt, mert a kapcsolatunk elején azt mondta, hogy nem zavarja a kollégium, és ha rajta múlik nagyon sokáig együtt leszünk,mert nagyon szeret.Többek között emiatt is szerettem nagyon bele. Ezután nagyon becsapva éreztem magam, három hétig mindennap sírtam. Egy hónapra rá összejöttem egy másik sráccal, mert akkor épp azt éreztem, hogy nem számít már sehogyse az előző. De aztán ismét máshogy kezdtem el gondolkodni, nem alakult olyan fényesen a kapcsolatunk, rájöttem, hogy még mindig szerelmes vagyok az előzőbe. 5 hónapja volt ez már lassan, úgy gondolom, hogy a mostani barátomnak el kell mondanom mit érzek, aztán majd dönt valahogy felőlem.Csak ha vége is, ezek után attól félek, hogy egész életemen át szerelmes leszek abba a fiúba akivel elvesztettem, és így már nem lehet se boldog életem, se több kapcsolatom. Más sráccal meg minek jöjjek össze, ha folyton az előzőre gondolok? Aki esetleg volt már ilyen helyzetben és kiszabadult ebből vagy éppen ilyenben van, légyszíves írja le a tapasztalatait,hátha úgy gondolom, hogy nekem is lehet-e esetleg valamilyen reményem affelől, hogy szerethetek-e még jobban más fiút.

2017. márc. 15. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ez elég szomorú :(

lehet csak lefeküdni akart veled... ezt innen nem tudhatom, nézd ilyen ez az elbaszott szar világ ahol élünk...

egy idő után elfelejted hidd el, felnősz majd, és rájössz hogy le kell szarni és menni kell tovább :) én sok ilyen szakításkor én éreztem magam rosszul, hogy miattam van meg hasonlók. hát decemberben mondott valamit a csaj, aztán megmondtam neki a magamét, amire nem számított, csak egy ilyen hülye tátott szájú megdöbbent smylei futotta tőle válaszként xD

úgy érzem, ez volt az a pont , hogy nem hagytam az önbecsülésemet úszni :P

2017. márc. 15. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagy szerelmet soha senki nem felejti el igazán, sőt, valahol legbelül mindig hozzá hasonló fiút keresel majd.

Ez természetes, és természetes az is, hogy mindig keserédes érzés lesz. De nyugi, fogsz tudni szeretni majd más fiúkat is - de minden szerelmedet kicsit másképpen, sose ugyanúgy, és mindenki mást is fog jelenteni neked, nem ugyanazt. :)

De az is lehet, hogy a NAGY SZERELEM mindig ez a fiú marad majd, attól függetlenül, hogy az utána jövőket is őszintén és nagyon tudod majd szeretni. Ettől nem kell félni...

Ez mind így természetes, és így szép.

2017. márc. 15. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Amúgy múltkor találkoztam egy lánnyal akivel előttem kavart, és mondta hogy neki is így úgy mondott szépeket és utána kiderült, hogy mégis megcsalta. Szóval azt is el tudom képzelni, hogy engem is, mert folyton beszélt egész kapcsolatunk alatt egy volt csajjal, aki csak átjárt hozzá, gondolom értitek hogy.

És épp ez az,amit nem szeretnék, hogy nagyon megragadjon,és esetleg később is érezni iránta, mert az úgy engem nagyon zavarni fog és elszomorítani, meg azt szeretném, hogy más iránt egyszer nagyobb szerelem gyúljon, úgy érzem csak így megy a felejtés :((

2017. márc. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!