Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kiszeretni abból a fiúból, akivel elvesztettem?
hát ez elég szomorú :(
lehet csak lefeküdni akart veled... ezt innen nem tudhatom, nézd ilyen ez az elbaszott szar világ ahol élünk...
egy idő után elfelejted hidd el, felnősz majd, és rájössz hogy le kell szarni és menni kell tovább :) én sok ilyen szakításkor én éreztem magam rosszul, hogy miattam van meg hasonlók. hát decemberben mondott valamit a csaj, aztán megmondtam neki a magamét, amire nem számított, csak egy ilyen hülye tátott szájú megdöbbent smylei futotta tőle válaszként xD
úgy érzem, ez volt az a pont , hogy nem hagytam az önbecsülésemet úszni :P
Az első nagy szerelmet soha senki nem felejti el igazán, sőt, valahol legbelül mindig hozzá hasonló fiút keresel majd.
Ez természetes, és természetes az is, hogy mindig keserédes érzés lesz. De nyugi, fogsz tudni szeretni majd más fiúkat is - de minden szerelmedet kicsit másképpen, sose ugyanúgy, és mindenki mást is fog jelenteni neked, nem ugyanazt. :)
De az is lehet, hogy a NAGY SZERELEM mindig ez a fiú marad majd, attól függetlenül, hogy az utána jövőket is őszintén és nagyon tudod majd szeretni. Ettől nem kell félni...
Ez mind így természetes, és így szép.
Amúgy múltkor találkoztam egy lánnyal akivel előttem kavart, és mondta hogy neki is így úgy mondott szépeket és utána kiderült, hogy mégis megcsalta. Szóval azt is el tudom képzelni, hogy engem is, mert folyton beszélt egész kapcsolatunk alatt egy volt csajjal, aki csak átjárt hozzá, gondolom értitek hogy.
És épp ez az,amit nem szeretnék, hogy nagyon megragadjon,és esetleg később is érezni iránta, mert az úgy engem nagyon zavarni fog és elszomorítani, meg azt szeretném, hogy más iránt egyszer nagyobb szerelem gyúljon, úgy érzem csak így megy a felejtés :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!