Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tenyleg orokre elvesztettem?
Figyelt kérdés
Csalodott bennem,vagy mi, es mondta hogy legyen vege. Konyorogtem,hogy beszeljuk meg,azt mondta,nem valtozik semmi, es ne talalkozzunk tobbe...de megis hajlando talalkozni, penteken viszem el neki a cuccait. Akkor minek hajlando talalkozni ha nem akar latni? Tegnap is nala aludtam...
23L
2017. jan. 18. 16:45
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele!Mond hogy szereted és megváltozol!13L
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam es nem szolt semmit,csak hogy ne eroltessuk mert ugysem bizik meg bennem es nem is fog soha...
2017. jan. 18. 18:26
3/5 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy csalódott benned?Mi történt?Megcsaltad?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg. Kiakadtam egy aprosagon, es szakitani akartam...
2017. jan. 18. 19:05
5/5 anonim válasza:
Tini. A tiniknek mindig kell ok, hogy a világfájdalmukat megélhessék. Ha nincs ok, csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!