Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok kiszeretni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kiszeretni az ofőmből?

Figyelt kérdés
Próbáltam nem rá gondolni, nem rá nézni,elkerülni.Már azért vagy 2 hónap után múlthéten jött suliba.Már próbáltam magamnak mást keresni de nem ment.Próbáltam undorító dologra gondolni és el is képzeltem de semmi nem változott.Nagyon szenvedek amiatt hogy azt mondtam hoy kiszeretek belőle és mindent amit csak tudtam megtettem hogy legyen valami de semmi nem történt, csak én romlok össze... Reggelente eléggé kedvtelen vagyok, mostanába csöndesebb vagyok,stb...

2017. márc. 2. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 tanárba voltam belegabalyodva tinikoromban. Mindkettő addig tartott, amíg tanítottak és hetente többször találkoztunk. Az egyik 6 év volt, a másik 2.
2017. márc. 3. 00:27
 2/7 lencsefőzelék ***** válasza:
2017. márc. 3. 02:25
 3/7 anonim válasza:
0%
Mondd el neki azzal megkönnyebbülsz.
2017. márc. 3. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki de nem lett jobb...
2017. márc. 3. 11:55
 5/7 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, hány évesek vagytok, de adok némi segítséget. Ha elmondtad, megérti. Ez egész biztos. Ha mégsem, akkor gondolj arra milyen gonosz. Vagy írj nála egy dolgozatot direkt rosszul, és haragudj rá. Ha ezekkel sem megy, akkor lépj tovább. Tudom mire gondolhatsz: b*zd meg mindenki ezt mondja, de nem tudok... Igen, nehéz. De egy dolgot meg tudok mondani. Minden tiniszerelem elmúlik egyszer. Ez biztos. A sors nem valószínű, hogy őt rendelte neked, bár ismerősöm a tanárával házasodott össze és gyerekeik is lettek. De elváltak. Na mindegy, most nem rólam van szó. Gondolj az életedre és felejtsd el. Mindig mikor rá gondolsz, csipkedd magad. Ha ezért egész nap csipkednéd, már megérte, mert undorodni fogsz a látványától. Már bocsi a gondolatért. Ha egyik sem válik be, légy tovább szerelmes, álmodozz róla. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy nem, de el fog múlni. Tuti. Remélem segíthettem. Sok szerencsét...
2017. márc. 3. 17:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot!

Hát mikor leírom neki a dolgot (pl hogy mit vált ki belőlem) nem reagál rá.Meg őt nem érdekli ez a dolog azt látom rajta csak megpróbál tanácsot adni ha tud.A rossz dolgozat sem segít... Sokat kutatok neten hátha van valami módszer de eddig egyik sem sikerült.Pár dolgot megakartam tudni a tanárokról így kutattam neten és próbálom "más" szemmel is belelátni a helyzetbe...

Nem csak azt nézem hogy nekem jó legyen, a tanáromnak is jór szeretnék, bár első sorban ő fontosabb számomra mint én.

Próbálok minél jobban átgondolni dolgokat, illetve gondolkodni hogy mi miért lehet.

Az a baj hogy ebben a suliban első évemet töltöm itt és elég erős érzelmeket taplálok az ofőm iránt.Volt hogy 3-4hónapig nem is láttam (egészségügyi okok miatt) és akkor csak szomorkodtam de nem gyengültek az éréseim, hanem csak erősödtek.Amíg távol volt kerestem egy héten egyszer-kétszer.

Már nem tudom mi lenne a megoldás... Nagyon jól esik ha a közelemben van, mindig elfelejtem a gondjaimat, mindig zavarban vagyok, mindig nevetek,stb...

2017. márc. 4. 22:41
 7/7 fancy88 válasza:

Szia!

Érdekes, hogy milyen erősek az érzéseid. Hány éves vagy és a tanár hány éves? És mit szeretsz benne pontosan? Mert végülis ez a probléma forrása, hogy szeretsz benne valamit vagy tetszik neked valami amit nem tudsz elengedni. Vagy a másik lehetőség hogy magába az érzésbe vagy szerelmes. Úgy értem, hogy ez egy plátói valami ami egyre jobban táplál téged azáltal hogy elérhetetlen.

Én azt tudom tanácsolni(tapasztalat alapján :) ) hogy semmmiképp ne nyomd el az érzéseidet, hanem éld meg őket. Ne próbáld saját magad elől is elrejteni azt ami ott van. Hidd el ettől csak még rosszabb lesz. Próbálj nyitott szívvel járni, legyél nyitott a környezetedben levő fiúkra, akármilyen nehéznek is tűnik. Ha nem szenvedsz és megpróbálsz segíteni magadon, olyan irányba hogy boldog legyél és pozitívan állj a dolgokhoz, akkor az idő is segíteni fog rajtad.

2017. márc. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!