Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ez miért jó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez miért jó?

Figyelt kérdés
Miért csináljátok azt, hogy inkább húzzátok valakinek az agyát ahelyett, hogy megmondanátok neki, hogy bocsi ez nem fog összejönni? Legalább a csávó is letudná azt jóvan . Azért mert ez így korrekt lenne és ésszerű?
2017. márc. 12. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak általánosítás,hogy minden lány húzza az agyát annak,aki nem tetszik neki.Annyi a magyarázat,hogy nem akarják megbántani a srácot.Persze ez nem helyes,de ez van...
2017. márc. 12. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Persze előbb-utóbb úgyis megkell mondani... csak jobb minél később. Az már más kérdés, hogy a fiúnak ez mennyire fog rosszul esni.
2017. márc. 12. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ti fiúk miért csináljátok ezt?

Megbolondítotok egy lányt, aztán összejöttök egy másikkal, általában egy riban ccal, és a normális lányt elkülditek a francba.

Ugye, hogy te sem tudsz erre válaszolni.

Na látod?

Értelmetlen a kérdésed.

2017. márc. 12. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye sztereotípia a lányokról, én például minden fiúnak megmondom azt amit gondolok. A szemébe mondom bármiről legyen is szó.
2017. márc. 12. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Miket mond neked amiből úgy érzed, hogy agyadat húzza? Sokat számít te mit írsz neki és mi a válasz reakció.
2017. márc. 12. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Az nagyon hosszú történet, hogy hogy jutottunk el idáig. Ha tényleg érdekel írj privibe.🙂
2017. márc. 13. 04:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudod h milyen nehéz visszautasítani valakit? Igyekszel h lehetőleg ne bántsd meg annyira, aztán én vagyok a szemét állat h h tehettem ilyet és persze utána rohadtul lelkiismeret furdalásom van. Na ezért már azt se tudom mit csináljak...Azért a másik oldalról se olyan egyszerű a dolog mint hinnéd...
2017. márc. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!