Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért figyelnek meg nagyon a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért figyelnek meg nagyon a lányok?

Figyelt kérdés
Mostanában azt veszem észre, hogy megbámulnak a lányok vagy az idősebb nők, és leállnak flörtölni velem meg szemezni és a jól bevált mosoly működik mert vissza is kapom. :D :) Utolsó példa a Tütüben volt meg az utcán. Persze ezzel nincs semmi gond, szívesen flörtölök velük mert jól esik az érdeklődésük. Ennek ellenére hogy meleg vagyok, nem undorodom egy lánytól se sőt tetszik ugyanúgy egy női test látványa csak hát a pasiké nyilván jobban felvillanyoz. Nem vagyok feminin az számomra visszataszító és nem férfias lehet ezért hisznek heterónak. Talán jobban adok magamra hajamat rendbe teszem pedikűröshöz is járok meg ilyen egyéb dolgok, jobban megválogatom mit vegyek fel így ennyi, nem viszem túlzásba az öltözködést se csak kicsit követem a divatot meg márkásabb cuccokat hordok. Olyan Ádámos vagyok mint a Barátok közt sorozatban. :D Egyébként szingli meleg srácként is eltudok képzelni szorosabb baráti viszonyt egy lánnyal, kapcsolatot már kevésbé szóval én ennek is örülök ha közeledik egy lány felém. :) Köztetek is volt hasonló szitu akik itt melegek?
2017. márc. 7. 17:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és 26 vagyok.
2017. márc. 7. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Uh nekem, én fiom,

ézes mézűl,

szégyenül szépségüd,

vírüd hioll vízől.

2017. márc. 7. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Értelmes lehetsz...
2017. márc. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!