Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a Valóvilágos lányok lennének a példaképek? Tehát a közönséges lányoknak áll a világ? Aki meg tisztességes azokra fel sem figyelnek a pasik?
Mit akarsz ez a szupi Harry Potteren felnőtt nemzedék, aki vagdossa a karját, és a szülőkj azt sem tudják hova keveredik éjszaka a gyerekük.Hát kell ennél több?
Ilyen "felvilágosult" nevelés után mit vársz?:D
Hát ez a trend sajnos. A primitívség hódít minden téren.
És normális férfiként elég nehéz normális lányt találni. Nem apácát, és nem is olyan r*bancot, hanem egy igazán a mai kornak megfelelő de normális értékrenddel rendelkező lányt. Ritka mint a fehér holló. Azt meg ugye tudjuk, hogy egy nagy elemű mintában a ritkán előforduló szélsőségek nehezen találnak egymásra. De nem adjuk fel xd
Nekem nem ez a példakép. Én nem akarok síkhülye kiélt ribi lenni. Elég baj az, ha valakinek ez a példa.
14L
Én nézem a vv-t, nagyon jól ki lehet engedni a felgyülemlett stresszt. Nekem nem kellene egyik lány sem.
Viki - Kötözködő és rosszindulatú
Dorka - Lúzerségnek tartja, ha virágot vagy csokit kap egy férfitől de azért csodálkozik, hogy eddig mind a 7 über-alfahím pasija megcsalta.
Iza - Szintén zenész csak mellé folyamatosan hisztizik és annyira felszínes, hogy az már fáj.
Charlotte - köhöm, 500 férfi, köhöm
Teo - Képtelen normálisan beszélni, eddig egy értelmes mondatot nem hallottam tőle plusz nagyon rosszul játssza az ártatlant.
Alexa - Ő volt még talán a legnormálisabb de őt pedig most tették ki, hurrá...
Zsófi - Róla még nem láttam semmit de nem tűnik egy lángésznek. Színésznő szeretne lenni és bármeddig kibírja szex nélkül, persze, a nagy szavak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!