Lányok, akik oda figyelnek a testalkatokra, ti mennyi időt szantok arra hogy jó formában legyetek?
ha látványosan szép lányokra gondolsz akkor az egyik ismerősöm,ő 3 éve heti 6x edz konditeremben edzés előtt után 15 perc aerob és 40 percet súlyzózik.
a kajáját meg kb versenyző szinten belőtte magának,annyira figyeli.
mondjuk meg is van az eredménye,nem az a gyúrós csaj kinézet egyáltalán,hanem ha ránéz az ember akkor azt gondolja,bakker ezen minden stimmel.
a másik heti 6x jógázik 30 percet nem viszi túlzásba,az étrendet ő is beállította,ő soványabb,nem annyira formás,de utána is forognak azért az utcán.
ha más sportágakkal vetjük össze,akkor negyed annyi energia sem kell a kondizáshoz,az eredmény látványban mégis komolyabb.
és nem őrül meg a teremben,nem is edz annyira intenzíven mint egy férfi közel sem,viszont rendszeresen és módszeresen végigcsinálja,ennyi meg bőven elég egy bombázó testhez edzésileg.
a többi az a kaja.
egyet értek veled, szerintem is kevesebb energia kell a kondizáshoz mint a többi sporthoz és számomra sokkal eredményesebb mint mondjuk a minden napos futás, biciklizés, úszás, aerobik, stb. Az utóbbit sokat csináltam, e mellett az étkezésre is oda figyeltem de eredménytelenül, csak néhány egészségi problémám lett tőle.
De úgy látom a kondiba heti 4* 20-40 percet sokszorozni kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!