Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szeretitek azt ha egy fiú megsimogatja az arcotokat? (normális válaszokat várok)
Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 15:03
2/5 anonim válasza:
Ha tetszik a fiú akk nyilván szeretjuk legalábbis en... de más lanyok nak konyi ne simogasd az arcát és ne tekergesd folyton a haját van egy ilyen osztálytársam egész nao.ezt kell néznem meg ahogy az osztálybol tobb lany is reagal erre az is gusztustalan...😝de ha a szerelmwdrol van szo akk nyugodtan😊
3/5 anonim válasza:
ha csak nekem csinálja a szerelmem, akkor igen, imádom. ha egy olyan fiú csinálná, aki iránt nem érzek semmit, zavarna.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt még nem irtam hogy zavarna egy lányt ha egy fiú simogatná az arcát
2017. márc. 11. 17:54
5/5 anonim válasza:
Ha a barátom csinálja, vagy valaki akivel már egy ideje randizok, akkor nagyon szeretem persze. Viszont, akivel nem intim, bizalmas a kapcsolatom úgy kissé zavar. Valahogy ez nekem túl személyes, túl sok törődést és szeretetet érzek benne ahhoz, hogy bárkivel természetes és jóleső legyen. A barátom barátai szokták azt csinálni, hogy amikor kettesben beszélünk komolyabb témákról, lelkizünk vagy hasonló, megsimogatják, vagy megfogják az arcom. Én meg úgy vagyok vele, hogy na nemár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!