Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Menő fiú átlagos lány. Létezhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menő fiú átlagos lány. Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Elsősorban a "menőbb körökhöz" tartozó fiúktól kérdezem, de bárki válaszolhat. Létezhet olyan hogy egy menő fiú beleszeret egy átlagos lányba? Mert én sajnos beleestem abba a hibába, hogy a suli egyik legmenőbb sráca tetszik nekem, és én nem vagyok menő, nem tartozok a köreihez. Barátnőm szerint vannak jelek, de én nagyon pesszimista vagyok és nem hiszek benne hogy lehetne valami.

Ilyen csak a filmekben van? Vagy tényleg létezik? Már nem tudom mit gondoljak...szerintetek?

16/l 18/f

2017. márc. 12. 08:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egyszer suli után bentmaradtunk gitározni, énekelni meg beszélgetni. Egy szerelmes dalt játszott (az egyik kedvencemet, és ezt tudta is) és végig a szemembe nézve énekelte és utána mondtam neki hogy ezzel most feldobtad a napomat ő pedig mondta hogy akkor már megérte.

Benne vagyunk egy gitárzenekarban és az egyik próbáról hiányoztam és utána másnap a suliban mondta hogy nem volt kivel beszélgetnie és milyen rossz volt nélkülem.

És szakkörön mellettem ül és egyszer éreztem hogy nagyon bámul miközben én jegyzeteltem és a hajam a szemembe lógott. És ránéztem, gondoltam megkérdezem hogy miért bámul és amikor odafordultam kisimította a hajamat a fülem mögé (közben végigsimított az arcomon) és mondta hogy így most tökéletes.

Eddig ezek történtek amiket én jelnek gondolok :)

2017. márc. 12. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok :DD

Szerintem tetszel neki, pláne ha zenél neked.. Én is gitározok, éneklek. De szerelmes számot, valakinek játszani.. Aki zenél az tudja :) Biztosan értesz a zenéhez, így te is sejted.

2017. márc. 12. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Mostani baratnom, akivel mar egy ideje egyutt vagyunk, gimibe ismertuk meg egymast, es mondta is nekem, hogy amikor megismert, azt gondolta, hogy soha a budos eletbe nem lesz szerencseje velem joba lennie.. Mert hogy sokkal "nepszerubb" meg "menobb" vagyok mint o, aztan tessek, osszejottunk, es en vagyok az alarendelt a kapcsolatunkba😂
2017. márc. 12. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi nálad a menő fogalma?

Amikor én iskolás voltam,akkor a hátsó padban ülő,tanároknak beszóló,kettessel átbukdácsoló, nagyszájú tuskók számítottak menőnek.

Ez a fiú milyen? Mert baxhatod a zenei tudását meg a kedvességet,ha közben úgy viselkedik,mint akit én írtam.

2017. márc. 12. 15:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Nálam az a menő, ha valaki népszerű, jól néz ki, és tehetséges.

Egyházi suliba járok, nálunk nincsenek ilyen drogos bunkó bukdácsoló fiúk.

2017. márc. 12. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a fiú semmivel sem menőbb vagy jobb,mint te. Gitározik,énekel, te pedig ugyanezt csinálod. Egy szinten vagytok,ne érezd úgy,hogy ő az,aki magasan van és,neked fel kell hozzá érnek. Az,hogy jól néz ki valaki,teljesen szubjektív,valaki szerint ő csúnya vagy átlagos,szerinted meg nem. Emiatt senki nem lesz menő. A "menő" szót nem is tudnám emberre aggatni,mert ez a szó annyi mindent tartalmazhat,hogy senkinek nem jelenti ugyanazt. Szinte.

Röviden: Nem vagy kevesebb,mint ő és ő sem több,mint te.

Lehet esélyed nála.

Csak tudd,ha te őt népszerűnek titulálod, számolnod kell azzal is,hogy melletted még vagy két lánnyal is ugyanúgy viselkedik,ahogy veled

2017. márc. 12. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Fel kell hozzá érned** bocsi
2017. márc. 12. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha jól néz ki és tehetséges, akkor egy kérdésem van te mit tudsz felmutatni?

Az átlagos külsődön kívül?? Ha tényleg olyan jól néz ki, kétlem hogy leáll veled, de az is lehet, hogy csak te látod őt uhhhh de cuki mukinak, de nekem mindegy szóval ha akarsz tőle valamit miért nem lépsz te??

2017. márc. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!