Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő fiú átlagos lány. Létezhet ilyen?
Elsősorban a "menőbb körökhöz" tartozó fiúktól kérdezem, de bárki válaszolhat. Létezhet olyan hogy egy menő fiú beleszeret egy átlagos lányba? Mert én sajnos beleestem abba a hibába, hogy a suli egyik legmenőbb sráca tetszik nekem, és én nem vagyok menő, nem tartozok a köreihez. Barátnőm szerint vannak jelek, de én nagyon pesszimista vagyok és nem hiszek benne hogy lehetne valami.
Ilyen csak a filmekben van? Vagy tényleg létezik? Már nem tudom mit gondoljak...szerintetek?
16/l 18/f
Mivel nincs sok "menő lány", és aki az is annak a 80-a ribizli, ezért igenis simán létezhet ilyen.... velem is volt ilyen
"menő" F
4-es pont írtam a kérdésemben hogy én nem hiszek benne tehát nem vagyok naiv.
5-ös honnan tudod hogy én kit gondolok menőnek? Attól még mert egy menő körhöz tartozik lehet még művelt és udvarias. Igaz hogy általában nincs ilyen, pontosan tudom de ő pont az a fajta "menő" aki tehetséges elég sok dologban.
Nem értem pontosan, az itt lévő embereket. Ne legyünk már ennyire hülyék.. Valószínűleg, ő nem a dohányzó alkoholista srácra gondolt, mint ti :) Az iskolákban bőven számíthat "menőnek" az is, aki normális kommunikációs készséggel rendelkezik, és emiatt Szociálisan elismert :)... Komolyan... Arra meg inkább nem válaszolnék, amit a felettem írtak.. Gratulálnék neki is. A kérdező biztosan megtudja állapítani, hogy mennyire komoly az illető :) Az, hogy ő számára "menő", azon nem nagyon kell csodálkozni :) Egy 18 éves fiú, és egy 16 éves lány.. A bűvös 18. ha-hó :) Egyszóval, én jelenleg 18 éves vagyok, most végzős az iskolámban. Te gondolom 9-10(inkább 9) osztályos lehetsz. Én nem merem kimondani magamról, hogy "menő" vagyok, mert még a végén szankciókat alkalmaznának rajtam a többiek, de maradjunk abban, hogy sok barátom van :)..
Szerintem csekély az esélyed. Bár nem lehetetlen :) Szoktunk végignézni az alsóbb évfolyamokon. Valamint a fiúk azért kedvelik néha ha fiatalabb a lány, lehet ezzel csipkelődni.. Nekem eddig idősebb barátnőim voltak 1-2 évvel. De most pont fiatalabb van (készülődik). Szóval, nem kell izgulni :) Van kapcsolatod vele? Tehát valami közös pont, ahol tudsz vele beszélni? Vagy valami közös téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!