Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan bátoritsak egy srácot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bátoritsak egy srácot hogy oda jöjjön hozzám?

Figyelt kérdés
Megtudtam hogy bejövök egy srácnak de olyan szerencsétlen szemezek vele csavargatom a hajam sőt odáig vetemedtem a minap jön a folyósó végéről szólók a barátnőmnek hogy ne hagyjunl neki hellyett had érjünk össze,más fiu bocsánatot kér ő csak néz megilletödötten,mit kezdjek vele,nekem ő kell de nehogy màr tőllem várja a csodát mégis csak ő a fiu 17l,16f
2017. márc. 10. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Fiú, az még nem férfi,ez van... :D
2017. márc. 10. 21:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Engem ez nem zavar sőt izgalmasnak is találom pont ezért mert ilyen kisfius és valahogy eléggé megmozgatja a fantáziámat is:D nem tudom ez mitől van de beindit na a fenébe is,de pár percre forduljon már ki magából vagy legalább egy helot nyögjön màr ki mert ezt azért elvárom
2017. márc. 10. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
kezdeményezhetsz te is, ezért küzdött a feminizmus évekig, élj vele.
2017. márc. 10. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennyire fèlős a pasi?

Hát ezzel nem tudsz sok mindent kezdeni max ha te kezdeményezel és elhívod valahova.

2017. márc. 11. 06:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz te. Én is megtettem mert hasonló helyzetben vagyok csak a srác 18. Írtam neki ,szétizgultam magam. De szegény annyira félős hogy nég a beszélgetésünk után sem történt semmi.

Sok mai fiú ilyen :D

2017. márc. 11. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Come come my lady / You're my butterfly, sugar baby :D ...
2017. márc. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!