Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Angyalkázáson azt a srácot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angyalkázáson azt a srácot húztam aki tetszik. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Az angyalkázás (ha esetleg valaki nem tudná) úgy megy, hogy felírjuk a nevüket egy papírra, összehajtjuk, és beletesszük egy dobozba, ahonnan kihúzzuk egymás nevét, és akit húztunk annak kell ajándékot venni, ami most mikuláscsomag. Ebbe csokit szoktak tenni, meg ilyesmiket. A srác nem tudja hogy őt húztam,és azt sem hogy tetszik nekem. Hogyan jelezzem ezt felé úgy hogy ne vegye tolakodásnak? Szerintetek mit vegyek neki?(csokin kívül) a válaszokat előre is köszi!

2016. nov. 30. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Egy orál tökéletes ajándék.
2016. nov. 30. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ha tényleg tetszik, akkor ismered annyira, hogy tudd, hogy minek örülne. Ha meg csak pasitakarokmár mániában szenvedsz, akkor kezdj el vele dumálni ajándékosztás után, és közben mutasd a dekoltázsod meg nevess olyan ribisen.
2016. nov. 30. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Első kettő válaszoló jól összefoglalta, plusz emberenként változik, mit szeretnének. Szóval ha annyira szereted, tudsz róla eleget, hogy magadnak eldöntsd. Ha meg nem, hát csak cummantsd le mindenki előtt
2016. nov. 30. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Az nagy segítség lenne.
2016. dec. 13. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira élvezem a " ha kefved isered annyira,hogy tudja mit szeret". Nekem is volt egy barátnőm,őt húztam ki az angyalkázáson és nem tudtam mit vegyek neki,mert itt nem ruhákról,vagy kitudja milyen ajándékról van szó hanem valami aprocskáról.Az emberek meg nem beszélnek apró dolgokról-.-
2016. dec. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!