Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm mindig rámászik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mindig rámászik arra aki tetszik nekem? , több lent

Figyelt kérdés

Bárkit akit ismerek és tetszik nekem,azt egyből neki is ismernie kell és egyből hű de jóba lesznek,meg nekem küldözgeti meg mutogatja,hogy milyen jóban vannak,de közben van pasija..

Amikor nem volt pasija,csak tetszett neki valaki más,rá se írhattam (pedig jóba voltam màr régebben is az illetővel) stb...

Ilyenkor mit lehet csinálni? Válaszokat előre is köszi

L

2016. nov. 29. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Huh elég idegesítő lehet, hát mond meg finoman, hogy azért neked is van életed, + azt is mond meg neked igenis tetszik xym és szeretnél vele ismerkedni, szóval ne zavarjon --> habár lehet sértődés lesz, deha tényleg a barátod csak megérti ezt nem?
2016. nov. 29. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,megpróbálom,de nem szeretném,hohy sértődés legyen
2016. nov. 29. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen, hogy magától észrevegye mi történik. Ha ennyire saját magát helyezi előnyben és nem látja hogy neked ez rosszul esik akkor már nem hiszem hogy belefér a barát kategóriába. nekem is van egy ilyen "barátnőm". Folyamatosan belepofázik ha hülyéskedek azzal aki tetszik. Pontosan tudja mennyit szenvedek a srác miatt és mégis. Ne kövesd el az én hibám és mondd meg neki a magadé.
2016. nov. 29. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,csak az a baj,hogy ő a "legjobb" barátnőm és nem szeretném emiatt úgymond "elveszíteni"
2016. nov. 29. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kösd ki egy oszlophoz.
2016. nov. 29. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze,kettőhöz is
2016. nov. 29. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják ríbancnak, nem barátnőnek. Felejtsd el, hogy létezik.
2016. nov. 30. 09:18
 8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem egy LB nem csinál ilyet. Hanem figyelembe veszi az érzéseidet. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az ilyen nem barát. Abszolúte a riválisaként tekint rád. Számomra mindig tabu volt az a fiú aki a barátnőmnek tetszett. Nem normális, hogy Ő nem így gondolkodik. Beszélgess el fele erről és ha nem érti meg akkor nem a barátod. Gondolom, hogy félsz elveszíteni azt aki a legközelebb áll hozzád, de ha valaki így viselkedik nem érdemli meg a barátságodat.
2016. dec. 1. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2016. dec. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!