Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan bátorítsak egy srácot,...

Hogyan bátorítsak egy srácot, ha mindig társaságban vagyunk? Nekem nagyon tetszik, talán én is neki, de mégsem lép határozottan.

Figyelt kérdés

2 hete megismertem egy fiút, nekem nagyon megtetszett. Sajnos mindig társaságban vagyunk, ez engem eléggé zavar, így nem merek annyira jelezni én sem neki.

Ettől függetlenül azért próbálom tartani vele a szemkontaktust, próbáltam neki segíteni, aminek nagyon örült. Sokszor összemosolyogtunk már, mindig nagyon kedves stb.

De soha nem lesz több. Gondolom őt is fusztrálhatja a gondolat, hogy társaságban vagyunk.

Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy tetszem neki, de úgy érzem van esély rá. Hogyan bátoríthatnám, hogy jobban nyisson felém?

2013. szept. 17. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vaaaaagy! Nyiss te felé!
2013. szept. 17. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Kezdeményezhetsz te is!!
2013. szept. 17. 21:06
 3/11 anonim válasza:
Mi a srác keresztneve?? (csak úgy kíváncsiságból) :D
2013. szept. 17. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Én már úgy érzem nyitottam felé, és ezt ő is értékelte. Igaz, nem randizni hívtam vagy ilyesmi, de amikor láttam, hogy elakadt valamiben és kellett, akkor segítettem neki, amiért egyébként nagyon hálás volt. A véleményét is kikértem már adott témában. Ha nem érdekelne, teljesen közömbös lenne a számomra, nyilván nem tépném magam, de ezek után az ő részéről is jól esne valami apró dolog.

Mert egyébként sokszor veszem észre, hogy néz, a minap a dekoltázsomat is elég feltűnően megnézte, sokat beszélgetünk. Tehát valószínűleg ő is kedvelhet engem.

2013. szept. 17. 21:08
 5/11 anonim válasza:
Írj rá facen hogy holnap szívesen találkoznál vele suli előtt egy picivel.
2013. szept. 17. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Melyik pasi ne nézné a dekoltázst :D Én is állandóan azokat lesem a sulifolyosón :D
2013. szept. 17. 21:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de miért pont akkor tűnt fel neki a dekoltázsom, amikor majdnem garbós nyakú felsőbe voltam. Előtte meg, amikor dekoltáltabb ruhába voltam, mert még jó idő volt, akkor meg nem nézte meg úgy.. :D
2013. szept. 17. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan hogy nem vettem észre csak kis idő után mert olyan szépek voltak...
2013. szept. 17. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha iskolások vagytok, hatásos lehet, ha odamész hozzá (akár ha társaságban van is), és kérsz tőle kölcsön egy rajzlapot, vagy tollat, vagy vonalzót, valami hasonló egyszerű dolgot, amit 1-2 napig nélkülözni tud. Mert "véletlenül" otthon hagytad, vagy kifogyott. Aztán közben is lehet beszélgetni, meg amikor visszaadod neki, akkor is. Persze szépen megköszönöd, hogy megmentette a életed, stb.-stb. Lehet, hogy utána fogják neki mondani a haverjai, hogy "ez a csaj akar tőled valamit". De egy ilyen lépés viszonylag egy határozott dolog, mert hozzá mész segítségért, és nem máshoz.

Persze lehet, hogy nagyon félénk, vagy fatökű a csávó, és nem fog kapcsolni így se. Akkor viszont csak úgy lehet valami, ha először te hívod el valahová.

Aztán az már más káposzta, hogy ki mit gondol arról, ha nyíltan a csaj kezdeményez. Van akinek bejön, van akinek nem.

2013. szept. 18. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Másik lehetőség, hogy olyan helyzetet teremtesz, hogy ne legyél társaságban. Előre küldöd a barátnőket, hogy majd mész te is, és leülsz nem túl messze tőle egy padra cosmot, vagy pesti estet olvasgatni. Aztán lehet, hogy odamegy, és rákérdez, hogy mi van Justin Bee-bear-rel, vagy hogy milyen jó mozi megy most. De ez is lehet, hogy nem megy oda.

Talán a legtutkóbb a harmadik megoldás. Közvetetten eljuttatod hozzá a hírt, hogy tetszik neked. Elmondod egy barátnődnek, hogy pletykálja el az egyik barátjának, az meg neki, hogy "milyen helyes srác, és szívesen lennél a barátnője". Vagy kérd meg őket, hogy segítsenek összehozni titeket. Ha jófej barátaitok vannak, meg is teszik.

Ha meg már együtt vagytok, nem muszáj ám mindent az orrára kötni. Ő: "te, milyen jó, hogy megmondtad a Julcsinak, az meg a Józsinak, hogy tetszek neked". Erre te: "Én nem is mondtam, honnan találtak ki ilyet?" Ő: "Mert nem tetszek?" "Dehogynem, csak nem mondtam nekik. :)"

Tudod, csak hogy ne érezze abszolút nyeregben magát, meg hogy te martad rá magad. Hanem a sors, meg a megérzések misztikája miatt vagytok együtt. :)

30f

2013. szept. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!