Hogyan bátorítsak egy srácot, ha mindig társaságban vagyunk? Nekem nagyon tetszik, talán én is neki, de mégsem lép határozottan.
2 hete megismertem egy fiút, nekem nagyon megtetszett. Sajnos mindig társaságban vagyunk, ez engem eléggé zavar, így nem merek annyira jelezni én sem neki.
Ettől függetlenül azért próbálom tartani vele a szemkontaktust, próbáltam neki segíteni, aminek nagyon örült. Sokszor összemosolyogtunk már, mindig nagyon kedves stb.
De soha nem lesz több. Gondolom őt is fusztrálhatja a gondolat, hogy társaságban vagyunk.
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy tetszem neki, de úgy érzem van esély rá. Hogyan bátoríthatnám, hogy jobban nyisson felém?
Én már úgy érzem nyitottam felé, és ezt ő is értékelte. Igaz, nem randizni hívtam vagy ilyesmi, de amikor láttam, hogy elakadt valamiben és kellett, akkor segítettem neki, amiért egyébként nagyon hálás volt. A véleményét is kikértem már adott témában. Ha nem érdekelne, teljesen közömbös lenne a számomra, nyilván nem tépném magam, de ezek után az ő részéről is jól esne valami apró dolog.
Mert egyébként sokszor veszem észre, hogy néz, a minap a dekoltázsomat is elég feltűnően megnézte, sokat beszélgetünk. Tehát valószínűleg ő is kedvelhet engem.
Ha iskolások vagytok, hatásos lehet, ha odamész hozzá (akár ha társaságban van is), és kérsz tőle kölcsön egy rajzlapot, vagy tollat, vagy vonalzót, valami hasonló egyszerű dolgot, amit 1-2 napig nélkülözni tud. Mert "véletlenül" otthon hagytad, vagy kifogyott. Aztán közben is lehet beszélgetni, meg amikor visszaadod neki, akkor is. Persze szépen megköszönöd, hogy megmentette a életed, stb.-stb. Lehet, hogy utána fogják neki mondani a haverjai, hogy "ez a csaj akar tőled valamit". De egy ilyen lépés viszonylag egy határozott dolog, mert hozzá mész segítségért, és nem máshoz.
Persze lehet, hogy nagyon félénk, vagy fatökű a csávó, és nem fog kapcsolni így se. Akkor viszont csak úgy lehet valami, ha először te hívod el valahová.
Aztán az már más káposzta, hogy ki mit gondol arról, ha nyíltan a csaj kezdeményez. Van akinek bejön, van akinek nem.
Másik lehetőség, hogy olyan helyzetet teremtesz, hogy ne legyél társaságban. Előre küldöd a barátnőket, hogy majd mész te is, és leülsz nem túl messze tőle egy padra cosmot, vagy pesti estet olvasgatni. Aztán lehet, hogy odamegy, és rákérdez, hogy mi van Justin Bee-bear-rel, vagy hogy milyen jó mozi megy most. De ez is lehet, hogy nem megy oda.
Talán a legtutkóbb a harmadik megoldás. Közvetetten eljuttatod hozzá a hírt, hogy tetszik neked. Elmondod egy barátnődnek, hogy pletykálja el az egyik barátjának, az meg neki, hogy "milyen helyes srác, és szívesen lennél a barátnője". Vagy kérd meg őket, hogy segítsenek összehozni titeket. Ha jófej barátaitok vannak, meg is teszik.
Ha meg már együtt vagytok, nem muszáj ám mindent az orrára kötni. Ő: "te, milyen jó, hogy megmondtad a Julcsinak, az meg a Józsinak, hogy tetszek neked". Erre te: "Én nem is mondtam, honnan találtak ki ilyet?" Ő: "Mert nem tetszek?" "Dehogynem, csak nem mondtam nekik. :)"
Tudod, csak hogy ne érezze abszolút nyeregben magát, meg hogy te martad rá magad. Hanem a sors, meg a megérzések misztikája miatt vagytok együtt. :)
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!