Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek jelek tőle, vagy félreértettem? (hosszú. Többi lent. )
Sziasztok.
Szeretném leszögezni, hogy ami látható, azt meglátom én is,de nem biztos, hogy mindent úgy értek, ahogy az van.
Van egy fiú, aki felettem egy évfolyamba jár. Mindenki ismeri, mindenkihez odamegy, köszön, kedveskedik. El is tudnák a történtek mellett menni, ha velem nem viselkedne ennyire különösen.
Minden ott kezdődött, hogy:
Egyszer-kétszer odajött hozzám, hogy kihívjon sétálni "minket." Barátnőimet. De mégis valahogy ezt csak tőlem akarta megtudni, jövök-e vagy sem.
Rendben van, alig törődött velem ezek alatt, már nem is foglalkoztam vele.
De ezek után nagy okot adott rá: megírta nekem, hogy kedvel, és hogy minden adódó sérelmemtől meg szeretne óvni. Szárnyai alá vett. - ezt mégis minek vegyem? Uralkodásnak, kedveskedésnek, behódólásnak? -
Csak akkor jön oda mostanában hozzám, ha egyedül vagyok. Akkor is sokszor említi a nevem, dicséri a munkámat. Mindig csak hozzám jön oda társaságban több ideig. Bár mivel dolgozom, tanulok, alig beszélünk.
Egyszer volt egy szituáció, mikor a haverja a közelembe lépett, és ő elrántott onnan maga felé, hogy vigyázzak, mert furán néz ki, mintha bajai lennének. - minek vegyem?
Néha még a vállamhoz is ér, vagy a karomhoz beszéd közben.
Mindig úgy jön, hogy köszönni tudjon nekem. Volt egyszer, hogy direkt kivárta, míg felkelek a székből.
Egy kicsit agresszívnak titulálom, egy kicsit mintha ideges fajta lenne, pedig nem mutatja ki.
A legjobb lányhaverjához hasonlított, és pár családi kis dolgot is megosztott már velem. Egy az érdeklődési körünk is.
Kedvesnek tartom, viszont fura aura lengi körül...
Ez birtoklás, jel, vagy valami más?
Megköszönném nektek előre is a normális, tisztázó válaszokat.
Tudom, lehet túl egyértelmű, így első olvasásra, de nekem mégis vannak kételyeim.
15/L
Mivel még sosem tapasztaltam, hogy egy srác jön oda hozzám, így hát...jól esik.
Külsőre tetszik, de nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!