Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmesek vagyunk egymásba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk egymásba egy lánnyal, de nem tudjuk hogyan oldjuk meg. Működhet hosszú távon?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, ő egy 14 éves lány. Vonattal 1-1,5 órányira lakunk egymástól. Eddig összesen egyszer találkoztunk akkor ismertem meg. Valószínűleg nem engednék el, de már próbálkozunk kitalálni valamit. Szerintetek sikerülhet az, hogy elkezdjünk járni és sokáig együtt legyünk?

Nyáron nyilván több időnk lenne egymásra. Érdemes e időt, erőt szánni rá, lehet e belőle valami, ha ez igaz szerelem?

2017. febr. 14. 21:34
 1/6 anonim válasza:
Szép dolog a szerelem, de még fiatal vagy! Hidd el, lesz egy másik lány, akit majd szeretsz! Ilyen fiatalon, ne akarj távkapcsolatot, főleg nem elkezdeni. Tapasztalat!Kitartás!
2017. febr. 14. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg igaz szerelem akkor megoldódik ... idő kell mindenhez. Tudom, most nehéz de sok sikert.
2017. febr. 14. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Igaz, én 16 éves vagyok, de én is távkapcsolatban élek a barátommal. Mi kb. 240 km-re lakunk egymástól, ami elég húzós...Sajnos a szüleim nem engednek el hozzá egyedül, ő pedig egyelőre nem tud meglátogatni engem, ezért az a megoldás maradt, hogy még egy darabig csak a szüleim fognak elvinni hozzá, ami azt jelenti, hogy jobb esetben 3 havonta fogunk találkozni. De én nagyon szeretem a barátomat és ő is engem, ezért még ha nehéz is, ki fogjuk bírni valahogyan. Szerintem mindketten csak arra tudunk gondolni, hogy milyen jó érzés lesz megint egymás karjaiban lenni.

Szóval én azt mondom próbáljátok meg, ha tényleg annyira szeretitek egymást. :)

2017. febr. 14. 21:52
 4/6 Stark2000 ***** válasza:

Ha úgy érzitek, hogy megtudjátok oldani a távot akkor sok boldogságot! ;)

Kicsit átgondolva; Mindenképp legyen meg a bizalom, ne legyen féltékenykedés, a másik minden egyes percéről számonkérés, mikor kivel volt, stb. Ez marha könnyen tönkre vághatja az egészet, szóval óvatosan és szeretni a másikat, bízni benne! :)

Mindenesetre beszélgessetek sokat, próbáljátok meg. Ha probléma van oldjátok meg, legyetek ott a másiknak ha baj van - még, ha csak virtuálisan is. A sok telefonos beszélgetés, skype beszélgetés - akár webkamerával - pedig hasznos lehet, vagy messenger videóhívás.. - csak lássátok és halljátok a másikat, hidd el marha jó dolog ha ritkán látod! :)

Hosszú szerelmes "esztendőket" kívánok nektek! :D

17F

2017. febr. 14. 22:44
 5/6 anonim válasza:
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, ő 16 volt, én meg 15, mikor megismerkedtünk. Vonattal kb. 4 és fél órára lakik innen. Mindig meg tudjuk oldani, hogy találkozzunk. Mi sem voltunk túl idősek, de lehet, hogy várnotok kéne még ezzel egy kicsit. Az én példámmal csak azt akarom mondani, hogy nem lehetetlen egy távkapcsolat. Hogy hosszútávon működhet-e? Ez csak a kitartásotoktól függ, és attól, hogy mennyire szeretitek egymást.
2017. febr. 16. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Hétvégén találkoztunk először. Most tényleg bebizonyosodott hogy szeretjük egymást. Minden a lehető legjobban ment es megvolt az első csók. Kézenfogva jártunk , sokat olelkeztunk nevettünk folyamatosan együtt :)

Másnap neten megbeszéltük hogy mi legyen, így jöttünk össze szóval úgy néz ki tényleg szeretjük egymást. Többször sírtam mar a hianya miatt és ő is az enyém miatt. Amikor ideje van neten beszélgetünk és aranyos dolgokat szokott írni. Szóval nem az volt hogy neten minden klappol élőben meg semmi. Ennél jobban el sem tudtam volna képzelni a találkozást :)))

A szüleim tudják már és lassan ő is elmondja

Köszönöm nektek a sok kommentet :D

2017. márc. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!