Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hajnali 4 van és itt sírok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajnali 4 van és itt sírok egy fiú miatt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy suliba járunk és nagyon jó barátok is voltunk egyben. Az utóbbi időben egyre többet voltunk együtt és elég közeli kapcsolatba kerültünk egymással. Folyton ölelgettük egymást, nagyon figyelmes és szeretetteljes lett velem szemben, volt, hogy együtt aludtunk vagy megfogta a kezem és észrevettem, hogy "úgy" néz rám. A lényeg, hogy több alakult ki barátságnál. Nemrég egy baráti társasággal elmentünk iszogatni, és akkor is végig együtt voltunk, fogtuk egymás kezét, meg átkarolt, simogatott. Utána elég késő volt, nála aludtam és megtörtént az első csók, amit ő kezdeményezett. Ezen kívül több nem történt, ezt csak azért írom, hogy nem egyéjszakás kaland volt a célja. Egész éjjel szorosan átölelt, puszit adott, stb. Eleinte azt gondoltam, főként az alkohol miatt csinálta ezeket, de nem, mert másnap is megcsókolt, fogta a kezem stb. Még azt is mondta, hogy milyen programokat tervez velem, hogy nézhetnénk együtt filmet, ilyesmi. Nekem ennyi kellett, azt gondoltam, akkor mi most járunk, mert őszintén, egyszerűen minden jel erre utalt. Erre visszamegyek az iskolába...és egy köszönésen, meg apró kar simogatáson kívül semmi. Olyan hűvösen viselkedett velem és mintha került volna egész nap, de közben azt is észrevettem, hogy néha a szeme sarkából engem néz. Egyszerűen nem tudtam hova tenni a viselkedését. Aztán este megkérdeztem tőle, hogy haragszik rám vagy valami baj van? Erre azt mondta, hogy dehogy haragszik rám, csak rossz kedve van. És valamiért úgy érzem, hogy miattam. Amikor rákérdeztem, hogy mi a baj, csak mondogatta, hogy semmi-semmi. Utána próbáltam megvígasztalni és megöleltem, ő pedig megfogta a kezem. Viszont még mindig aggaszt ez a távolságtartó viselkedése. Nem értem, miért csinálja ezt, és tudom, hogy nekem úgy sem fogja egyhamar elmondani, mi baja. Nagyon rosszul esik. Fogalmam sincs, miért lett ilyen velem szemben és nem tudom, nekem mit kéne csinálnom. Hagyjam? Vagy próbáljak beszélgetni vele, felvidítani? Már a barátnőimmel is beszéltem erről, ők azt mondták, esetleg nem biztos abban, hogy nekem is annyita tetszik e, mint én neki. Ez mennyire lehet igaz? Bocsánat, nagyon hosszú lett, de köszönöm, ha valaki végigolvasta és segít. 18/L

2017. márc. 8. 04:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nőnap alkalmából van olyan kedves és nem fáraszt téged az ostobaságával kivételesen :D
2017. márc. 8. 13:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (mindet), aranyosak vagytok.
2017. márc. 8. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Jelenlegi lelki állapotodban biztos nem fogod tudni megfogadni a tanácsom, pedig az lenne a legjobb, ha te úgy, én is úgy elvét követnéd, és te is távolságtartó lennél. Nem kellene sírni, bár tudom, hogy milyen rossz érzés, ha az ember úgy érzi, szakított vele a fiú, bár még nem is feküdtetek le, ha jól értem. Lehet, a fiú megijedt egy kapcsolattól, és neked nem kellene erőltetni, meg kérdezgetni, mert azzal még jobban elijeszted magadtól. Próbálj te is hűvös lenni egy kicsit, akkor majd fog jönni, különben nem. De ha mégsem jön, sírd ki jól magad, és felejtsd el, mást nem tehetsz. Menjél a barátnőiddel programokra, most jön a tavasz, lehet kirándulni stb.
2017. márc. 9. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Ne kerzsd öt , ne írj neki , ne kezdeményez semmiben sem, hagyd öt míg át nem gondolja az egészet, keresni fog téged. :) ha hiányozni fogsz neki.

Ha erős vagy végig tudod csinálni. :)

Jobb ilyenkor békén hagyni őket.....

"míg rájönnek hogy üres az életük nélkülünk".

2017. márc. 9. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj sincs, kérdező! Nagyon okosan a Tini kategóriába tetted a kérdést, de akkor vedd is figyelembe, hogy tulajdonképpen még tinik is vagytok. A fiúk egyébként is lassabban érnek ebben az életkorban. Na most kamaszkorban tör rá az emberre legtöbbször a kamaszkori világfájdalom. Erről nem tehet, és nem is kell neki nagy feneket keríteni. Átesik rajta mindenki, mint a fogzáson. Ilyenkor, ha nincs oka búsulni, csinál magának okot, csak hogy átérezze, átérezhesse a saját"szerencsétlen, sanyarú" sorsát.

Szóval nyugi! Ilyenkor nagyokat leng az érzelmi libikóka, de messze mutató következmények nélkül teszi ezt.

2017. márc. 9. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:

No, mi történt azóta Kérdező...? :)

Volt valami fejlemény vagy maradt a régiben??

2017. márc. 13. 14:38
 17/21 A kérdező kommentje:
Már meguntam, hogy fejtegessem a viselkedését. Ugyanúgy van, hogy odajön hozzám, ölelget, kezdeményez, máskor mintha észre sem venne és kerül. Rosszul esik, de nem tudok mit csinálni
2017. márc. 16. 13:30
 18/21 anonim ***** válasza:
#17: Már hogyne tudnál mit csinálni. Csak nem akarsz.
2017. márc. 16. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Elég összeszedetten fogalmazol, ami azt illeti, azonban tény, hogy szerintem is neked kéne eszközölnöd valamit.

Azon a hozzászóláson mosolyogtam egy jót, aki azt írta, összeilletek. A helyedben érzelmi ömlengnék neki egy picit, hogy mégis miket érzel iránta. Ahelyett, hogy sírsz, igazán mozdulhatnál is végre, ha egyszer te magad is azt érzed, hogy erre van szükséged.

Ne érdekeljen az, ha mások úgy gondolják, hogy te könnyen kapható vagy, ez nem az ő életük, én logikailag úgy hoztam ki, hogy a te életedről van szó.

Vagy mégis mit gondoltál saját részről?

Mesélj nyugodtan, ha gondolod, szívesen meghallgatom a sztori további részeit is.

2017. márc. 16. 19:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Jól esik, hogy néhányan még nézitek a kérdést és érdeklődtök. c: Igazából szerintem mindketten hibásak vagyunk ebben, ő is és én is elég...bonyolultak vagyunk, túl sokat rágódunk dolgokon. Szóval ezek után nem csoda, hogy szerencsétlenkedünk egy ideje. Mindenesetre hallgatok a többségre és megpróbálok ezúttal egyértelműen én kezdeményezni, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.
2017. márc. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!