Minden este hajnali 1-2 körül tudok csak elaludni. Mit tehetnék?
Én is így vagyok sajnos :-( . Hiába csinálsz bármit nem fogsz tudni hamarabb elaludni legalább is nekem semmi sem segített :-( .
Esetleg igyál egy pohár meleg mézes tejet (ha szereted),van akinek bevàlik :-) .
Jó baba várást :-) .
14hkm
Részvétem! Lehet, hogy megpróbálom, de nem szokott beválni. :(
Köszönöm válaszod és kitartás!
Szép babavárást!
Szia! Én is nagyon rosszul alszom :( az első terhességemnél is most is..bár én alapból rossza alvó vagyok..megértelek olyan rossz ez...
Alvás elött közvetlen sztem se netezz vagy ne tv-zz lehet hamarabb elalszol.Amúgy a sedativ-hoz nem szoksz hozzá :) sztem a fogaidnak sem lesz baja..
Köszönöm :-))
Viszont kívànom és könnyű szülést :-)))
Hatkor biztos, hogy nem fogok felkelni, akkor meg azért haragudna a párom. :D De a plusz kutyasétát lehet, hogy beiktatom, meg olvastam neten, hogy este a lefekvés előtti olvasás-netezés-tévézés (bár ezutóbbit én egyáltalán nem szoktam) egy másik szobában történjen, mint ahol alszom, és ez lehet, hogy segít. Majd ma kipróbálom. Meg tegnap kipróbáltam a mézes tejet, meg két szem teljes kiőrlésű kekszet (éhes is voltam egy picit) és egész jól aludtam. Csak ezzel az a baj, hogy hízlal. :( meg fogmosás után van... De lehet, hogy ennyi tényleg nem árt. Azt tudom, hogy a sedatifhoz nem lehet hozzászokni, mert homeoptáiás, de van hogy négyet is elszopogatok, mire el tudok aludni, az meg már annyi cukor, hogy borzasztó...
Részvétem mindannyiotoknak, akik szintén nem tudtok aludni. Állítólag a "hormon-háború" miatt van, ami a szervezetünkben zajlik, hogy felkészüljünk a gyerek miatti álmatlan éjszakákra... Grrrrr!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!