Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hajnali 4 van és itt sírok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajnali 4 van és itt sírok egy fiú miatt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy suliba járunk és nagyon jó barátok is voltunk egyben. Az utóbbi időben egyre többet voltunk együtt és elég közeli kapcsolatba kerültünk egymással. Folyton ölelgettük egymást, nagyon figyelmes és szeretetteljes lett velem szemben, volt, hogy együtt aludtunk vagy megfogta a kezem és észrevettem, hogy "úgy" néz rám. A lényeg, hogy több alakult ki barátságnál. Nemrég egy baráti társasággal elmentünk iszogatni, és akkor is végig együtt voltunk, fogtuk egymás kezét, meg átkarolt, simogatott. Utána elég késő volt, nála aludtam és megtörtént az első csók, amit ő kezdeményezett. Ezen kívül több nem történt, ezt csak azért írom, hogy nem egyéjszakás kaland volt a célja. Egész éjjel szorosan átölelt, puszit adott, stb. Eleinte azt gondoltam, főként az alkohol miatt csinálta ezeket, de nem, mert másnap is megcsókolt, fogta a kezem stb. Még azt is mondta, hogy milyen programokat tervez velem, hogy nézhetnénk együtt filmet, ilyesmi. Nekem ennyi kellett, azt gondoltam, akkor mi most járunk, mert őszintén, egyszerűen minden jel erre utalt. Erre visszamegyek az iskolába...és egy köszönésen, meg apró kar simogatáson kívül semmi. Olyan hűvösen viselkedett velem és mintha került volna egész nap, de közben azt is észrevettem, hogy néha a szeme sarkából engem néz. Egyszerűen nem tudtam hova tenni a viselkedését. Aztán este megkérdeztem tőle, hogy haragszik rám vagy valami baj van? Erre azt mondta, hogy dehogy haragszik rám, csak rossz kedve van. És valamiért úgy érzem, hogy miattam. Amikor rákérdeztem, hogy mi a baj, csak mondogatta, hogy semmi-semmi. Utána próbáltam megvígasztalni és megöleltem, ő pedig megfogta a kezem. Viszont még mindig aggaszt ez a távolságtartó viselkedése. Nem értem, miért csinálja ezt, és tudom, hogy nekem úgy sem fogja egyhamar elmondani, mi baja. Nagyon rosszul esik. Fogalmam sincs, miért lett ilyen velem szemben és nem tudom, nekem mit kéne csinálnom. Hagyjam? Vagy próbáljak beszélgetni vele, felvidítani? Már a barátnőimmel is beszéltem erről, ők azt mondták, esetleg nem biztos abban, hogy nekem is annyita tetszik e, mint én neki. Ez mennyire lehet igaz? Bocsánat, nagyon hosszú lett, de köszönöm, ha valaki végigolvasta és segít. 18/L

2017. márc. 8. 04:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hagyd majd észreveszi magát hogy mit is csinál:D
2017. márc. 8. 04:49
 2/21 anonim válasza:

Jóreggelt! :)

Szerintem várj 1-2 napot, hogy hogyan fog rád reagálni, és utána cselekedj ,lehet többet akar tőled.( Kapcsolatot)

16/F

2017. márc. 8. 05:35
 3/21 anonim válasza:
86%

Hat igen, lehet a baratnoidnek igaza van...arrol sajnos nem irtal, hogy te milyen modon adtad a tudtara, hogy neked is bejon az az irany amerre elindultatok. A leirasod alapjan a srac volt a kezdemenyezo, O csokolt meg, O olel at, O simogat, O tervez veled....es Te?

Ha csak passzivan ugymind hagytad magad, akkor szencsetlennek honnan kene tudnia hogy Te mit akarsz tole. O igy-ugy kitarulkozott neked, de lenet nem kapta meg azt a visszacsatolast, vagy megerositest amire szuksege lenne, es ezert kerul vagy tavolsagtarto, es arra var hogy akkor legyszives tegyel mar bele Te is valamit.

A nyaggatas helyett (hogy mi baja van) lehet celszerubb lenne a tudtara adni, hogy mennyire jol erezted vele magad, es orulnel neki ha lenne ennek folytatasa stb...aztan majd ahogy erre reagal kiderul hogy merre tovabb.

2017. márc. 8. 05:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt! Hagyd a búsulást.

[link]

2017. márc. 8. 06:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

1.Mutasd ki az érzéseid.

2.Lehet bizonytalan, talán másik lány is tetszett neki, vagy van olyan tulajdonságod, amit nehezen fogad el.

3.Ha azt akarod h megnyiljon akkor elsőbb mesélj az érzéseidről részletesen, őszintén, ne szégyeld gondolataid, akkor utána megnyilik sztem.

2017. márc. 8. 08:19
 6/21 anonim ***** válasza:
Mennyen ki és vágja földhöz magát!!
2017. márc. 8. 09:45
 7/21 anonim ***** válasza:

...nekem most lett vége egy kétéves kapcsolatnak, ő is megcsókolt, az alkohol hatása alatt is..gondolom..

négy hete f...sok, beteg vagyok, sz...rik a fejemre. Azt mondta nem akar semmit. Na most ezt add össze!!

Jó, ő mondjuk elég kemény dió, pszichésen nem százas..

2017. márc. 8. 10:57
 8/21 anonim ***** válasza:

..de a te eseted tényleg fura. Nagyon el kéne beszélgetned, hosszan, mélyen ...vele! .. az enyém évekig csinálta ezt pedig szeret! Hát én meguntam két év után..Ő sem pedálozik most. Ugyanakkor volt hogy fél év után megint összejöttünk.

Nincs recept!!! drukkolok!

2017. márc. 8. 11:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed végéig azt hittem,hogy úgy 15 lehetsz. De látom 18. Igy kerülgetni a forró kását,kb.a 15 évesek szokták,meg ez az udvarlási mód is..
2017. márc. 8. 11:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

összeilletek.

2017. márc. 8. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!