Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. Szörnyű ez a helyzet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Szörnyű ez a helyzet, mit mondjak a szüleimnek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 (Lassan 15, ez szerintem fontos) éves lány vagyok, nem volt még barátom. Sok fiúnak tetszek, nem dicsekvés, de így van. Tehát saját magam miatt nem volt még barátom, vártam azt, aki megfelő lesz. De most úgy érzem itt van..Ő az első akivel hajlandó voltam kettesben találkozni, hihetetlenül kedves, aranyos, udvarias, rendes, normális, vicces,stb. De..cigány. Amivel nekem semmi bajom nincsen, ha nem lenne sötét a bőre, akkor én meg nem mondanám, hogy az. Viszont a szüleim..Hát, nem szeretik a cigányokat. Van olyan akire azt mondják nem is tudnak cigányként nézni, mert rendes, tudjátok mire gondolok. Dee sajnos neki olyan a vezetékneve is, a bőre is sötét..Alapból nem lehet barátom, azt mondják kicsi vagyok, és jövőre sem lehet. (Anyukám mondja ezeket.) Amit megértek teljesen, de hát na..Ahhoz képest, hogy sok 12 évesnek, sőt, akár fiatalabbnak is van barátja, meg természetesen a korosztályom 80%-ának, úgy érzem nem lenne nagy gond ha nekem is lenne. (Nem azért akarok, mert másoknak van.) Tudom, hogy nem ölnének meg ha lenne, de mégis..Mit tennétek a helyemben? Titokban szoktunk találkozni, de már így is mennek a kavarások..Nagyon félek, én úgy érzem szeretem, és ha megismernék a szüleim, akkor nekik sem lenne bajuk vele.

2017. márc. 6. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Mintha az én helyzetemet írtad volna le csak az a srác aki nekem tetszik fehér a lényeg hogy ha a szüleid rasszisták akkor rasszisták megértem nekem is ilyenek jó tanács : hagy abba addig ameddig nem lesz olyan komoly mert utánna sokkal cikibb visszalépni 15/L
2017. márc. 7. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem akarlak lelombozni, de a kapcsolatok a te korodban még nem valami komolyak, főleg úgy, hogy még nem is volt neked egyáltalán. Azért nem éri meg titkos szerelmet ápolni és összeveszni egy csomó szülővel, hogy 2 év múlva szétmenjetek
2017. márc. 12. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Ja és a cigány emberek korábban akarnak szexelni meg ilyenek szóval vigyázz magadra!
2017. márc. 12. 14:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tanács: ne feküdj le vele addig amedsig nem vagy biztos benne és ha igen akkor azt az anyukáddal vagy mamáddal beszéld meg, persze ha eljuttok odáig.

A másik pedig az hogy 2-3 hét után mond el a szüleidnek hogy van ez a srác és hogy úgy érzed neked ő kell, stb.

Mellesleg nekem is ezt mondja a mamám hogy nekem még nem kell fiú, de sztem csak azért mondják ezt a szükők mert megakarnak óvni minket hiszen nekik is voltak hibáik amit nem akarnak hogy mi elkövessünk:)

16l

2017. ápr. 9. 16:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Bár nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de lassan fél éve együtt vagyunk, a szüleim beletörődtek, sőt, elfogadták őt, sőőt, meg is szerették.:) Faluban lakom, a falusiak látták hogy jár hozzám, a szüleim fülébe jutott, ők nagyon veszekedtek velem. (Nekik otthon mindig azt mondtam, hogy a barátnőimmel megyek el) Én tagadtam az egészet, jobbat nem tudtam tenni..Egész májusban nem találkoztunk, hogy csillapodjanak le a dolgok, mert előtte volt egy nagyon nagy veszekedés, ami miatt én is, és a barátom is rengeteget sírtunk, nem akartuk egymást elveszíteni. Nem nagyon jött ez be, egy ideig oké volt, de egyre többször hallották anyumék, hogy hozzám Ő jár..Aztán rájöttek, hogy minden igaz, nagyon tiltottak tőle, anyukám azt mondta szakítanom kell vele..Volt olyan, hogy nem engedett ki a házból, stb. Aztán eljött a ballagásomra, kaptam tőle csokit, rózsát, nyakláncot. Anyukámék ott látták őt, aztán mondták, hogy biztos rendes fiú. Ballagásom napján kimentem vele, hosszú idő után először. Akkor is azt mondtam, hogy barátnőimmek megyek ki. Na, amikor én a barátommal voltam, barátnőim beállítottak hozzánk, hogy hol vagyok...:D Anyum erre felhívott, nem veszekedett, meg semmi. Onnantól mindig elmondtam amikor vele találkoztam, most is. Tényleg megkedvelték őt, rájöttek milyen aranyos, kedves, normális, rendes, stb. fiú. Volt olyan, hogy esett az eső, anyukám felhívott hogy hol vagyunk, és apukámmal értünk jöttek autóval, és felvittek hozzánk minket. Nagyon szeretem őt, nem hittem volna, hogy ez lesz az egészből.:) Nektek is elmondom, hogy nála normálisabb fiút nem ismerek. Egyszerűen a belsője valami tökéletes, annyira érett, komoly, normális gondolkodása van, olyan okos, meg minden..Külsejéről meg nem is beszélek, számomra nyilván
2017. aug. 11. 13:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Hupsz, számomra nyilván tökéletes*

Keeeedves előző válaszoló, igen megértelek, én is így gondolkodtam a romákról, amíg őt meg nem ismertem.:) Van eszem, nem vagyok hülye, tudom mit csinálok, az egyszer biztos. Nem úgy élnek a családjával, mint a cigányok, meg sem mondanám róluk, hogy azok, csak hát a bőrszín..

2017. aug. 11. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
Bocsi az unneprontasert de tapasztalatom azt mondatja velem, hogy eloszor a legtobb cigo irto mezesmazas vicces kedves magyarul s**gnyalo csak ugye a behizelgest sokan meg felnott fejjel sem veszik eszre nem, hogy 14 evesen. En nagyon joindulatu pozitiv ember vagyok de 1 olyan embert ismerek akire aztmondom, hogy hmmm jolvan ez a tag ugy oke annak ellenere hogy... De amint jobban vagy hosszabb ideje ismeri oket az ember kibujik a szog a zsakbol. En aztan biztosan nem kezdenek romaval az fix, mindegy a korulmeny. Tapasztaltbol irom es a kornyezetembol is ezt mondanak a legtobben. Szoval sok sikert a "tiktos" "szerelmes" kapcsolathoz gratulalok annak a hozzaszolonak aki ezt javasolta :D Aztan majd nem tudjak a szulei hol keressek, f**za lesz.
2017. aug. 11. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!