Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Szörnyű ez a helyzet, mit mondjak a szüleimnek, mit tegyek?
Tanács: ne feküdj le vele addig amedsig nem vagy biztos benne és ha igen akkor azt az anyukáddal vagy mamáddal beszéld meg, persze ha eljuttok odáig.
A másik pedig az hogy 2-3 hét után mond el a szüleidnek hogy van ez a srác és hogy úgy érzed neked ő kell, stb.
Mellesleg nekem is ezt mondja a mamám hogy nekem még nem kell fiú, de sztem csak azért mondják ezt a szükők mert megakarnak óvni minket hiszen nekik is voltak hibáik amit nem akarnak hogy mi elkövessünk:)
16l
Hupsz, számomra nyilván tökéletes*
Keeeedves előző válaszoló, igen megértelek, én is így gondolkodtam a romákról, amíg őt meg nem ismertem.:) Van eszem, nem vagyok hülye, tudom mit csinálok, az egyszer biztos. Nem úgy élnek a családjával, mint a cigányok, meg sem mondanám róluk, hogy azok, csak hát a bőrszín..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!