Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Szörnyű ez a helyzet, mit mondjak a szüleimnek, mit tegyek?
Köszönöm szépen mindenkinek, sokat segítettetek! A titkos párkapcsolat meg nekem tetszik, gondoltam valami ilyesmire én is. :)
Köszönöm, hogy általánosítasz. Én tudok gondolkozni, de csak te beszélsz itt felcsinálásról, ártatlan kapcsolatról volt szó. Ne is menjünk bele, egyébként én sem mondtam hogy a legjobb ilyen korban a barát. És ne aggódj, van olyan 16 éves IS, aki nem tud gondolkozni. :)
Én nem ítakarok ítélkezni, de a cigányoknal az a szokás, hogy khm... nem várnak túl sokáig a 'felcsinálással'.
Lehet hogy ő más, de teljesen meg tudom érteni a szüleidet akik nem akarják hogy ilyen korán kezdj neki a sejhajnak. Én sem akarnám ezt a gyerekemnek (ha lenne :))
Lehet hogy ti nem lesztek ilyenek, de a lehetőség, az esély mindenre megvan.
Nem én vagyok az akit olyan csúnyál lepontoztatok az előbb, mert egy kicsit keményebben írta le a véleményét, de valamennyire egyetértek vele, akárki is volt az.
Szerintem a titkos kapcsolat is hülyeség, inkabb beszélj szüleiddel. Nem az ellenségeid ők hogy ne tudjanak rólad semmit! Lehet hogy kiabálni fognak veled, trágár jelzőket használnának a te jellemzésedre (pl. r|b@nc), de hidd el hogy ők csak jót akarnak. Mint amikor több éven keresztül pelenkáztak. Ezt ne felejtsd el!
Mondd el nekik a történetet aztán lesz ami lesz. Aztán vigyázz magadra, nehogy becsússzon véletlenül valami valahova! Vigyázz!
Ja és mielőtt azt gondolnád, hogy egy öreg begyöpösödött nagypapa vagyok,
17/F
A családjára nagyon figyelj.
A cigányok nagy részénél a nők csak használati tárgyak, meg gyereknevelők. Az asszony neve kuss.
Persze mint mindig VANNAK KIVÉTELEK, tehát én adnék neki egy esélyt. De légy nagyon körültekintő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!