Legyek magántanuló? Tényleg úgy működik a dolog hogy a szüleimnek írni kell egy levelet az igazgatónak hogy mi a helyzet és akkor magántanuló lehetek?
8. OSZTÁLYBA MEGYEK és magántanuló akarok lenni 4-es 5-ös vagyok szinte mindig és hogy főleg most jön a felvételi a nyolcadikat jól akarom csinálni.
Az a helyzet hogy a suliban nem érzem jól magam és figyelni sem tudok igazán az egész osztály nagyon rossz és a tanárok is mindig ordítanak. Én elég csendes típus vagyok és velem nincs is baj.
Úgy gondolom hogy itthon jobban tudnék tanulni (jó csöndes nyugalmas házunk van).
Szerintem ne legyél magántanuló.
A suliba nem csak azért jársz, hogy tanulj, hanem, hogy közösségben legyél, megtaláld önmagad a kortársaid között, és barátokat szerezz.
Ezt otthon nem tudnád megtenni. Egy csomó mindenből kimaradnál.
Ne maradj otthon, szerintem.
Ha lehet, akkor inkább menj át egy másik osztályba.
A magántanulókhoz magántanárok járnak. Ami elég drága, nem?
De ha megfizetitek akkor rajta. A tanulásban segít de csak annyit hogy osztálytársaid nincsenek ott. Attól neked személy szerint még jó sokat kell tanulni.
(A probléma ott van szerintem hogy így a szociális készségeid nem fejlődnek. Nem csak a haverokkal lógásra van szükséged hanem arra is hogy szemétkedjenek veled meg ilyenek. Hogy megtanuld kezelni az ilyen helyzeteket.)
Szüleid mit mondanak? Beleegyeztek vagy úgy általában: tudnak róla?
Ki az aki a suliba keres amúgy barátokat?🤣
Iskolán belül nekem max egy barátom volt főleg úgy hogy a velem egy koruak nem voltak egy szinten velem fejbe.
Sulin kívül viszont rengeteg haverom van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!