Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Legyek magántanuló? Tényleg...

Legyek magántanuló? Tényleg úgy működik a dolog hogy a szüleimnek írni kell egy levelet az igazgatónak hogy mi a helyzet és akkor magántanuló lehetek?

Figyelt kérdés

8. OSZTÁLYBA MEGYEK és magántanuló akarok lenni 4-es 5-ös vagyok szinte mindig és hogy főleg most jön a felvételi a nyolcadikat jól akarom csinálni.

Az a helyzet hogy a suliban nem érzem jól magam és figyelni sem tudok igazán az egész osztály nagyon rossz és a tanárok is mindig ordítanak. Én elég csendes típus vagyok és velem nincs is baj.

Úgy gondolom hogy itthon jobban tudnék tanulni (jó csöndes nyugalmas házunk van).

2011. aug. 8. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ne legyél magántanuló.

A suliba nem csak azért jársz, hogy tanulj, hanem, hogy közösségben legyél, megtaláld önmagad a kortársaid között, és barátokat szerezz.

Ezt otthon nem tudnád megtenni. Egy csomó mindenből kimaradnál.

Ne maradj otthon, szerintem.

Ha lehet, akkor inkább menj át egy másik osztályba.

2011. aug. 8. 09:10
 2/10 A kérdező kommentje:
szia köszi de elég közösségbe járok a suli az meg nem jó ez már a 4.sulim sok barátot szereztem már ezért elég nekem ez a közösség nekem most a tanulás fontosabb
2011. aug. 8. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nyolcadikban neked ez problémát okoz, akkor nem biztos, hogy a gimit bírni fogod. Egyetértek az első válaszolóval. Vagy tényleg ennyire elviselhetetlen az osztályod, hogy még egy évet sem bírsz ki velük?
2011. aug. 8. 09:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Na jó ebben is van igazság de én most nem a közösség érdekében hanem a tanuláséban akarok jó lenni most nem érdekel a közösség csak az hogy szerintetek a tanulásban segítene a magántanulás
2011. aug. 8. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanulásban biztos hogy segítene, én csak arra célzok, hogy szükséged van-e erre nyolcadikban. Mert azért ha otthon naponta tanulsz még pl plusz félórát, akkor minden probléma nélkül kitűnő lennél, és felvennének akárhova. Szóval szerintem teljesen felesleges, ha mondjuk gimiben írnád érettségi előtt, akkor is furcsa lenne, de érthetőbb. (a magántanulók nagy többségének vagy valamilyen betegsége van, vagy nagyon utálja az osztályát, ilyen indokkal még nem találkoztam, mint a tiéd:) De persze nem ismerem az osztályod, ha annyira elviselhetetlenek, akkor hagyd ott.
2011. aug. 9. 10:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Több választ szeretnék!
2011. aug. 12. 08:12
 7/10 Ivan Iljics válasza:

A magántanulókhoz magántanárok járnak. Ami elég drága, nem?

De ha megfizetitek akkor rajta. A tanulásban segít de csak annyit hogy osztálytársaid nincsenek ott. Attól neked személy szerint még jó sokat kell tanulni.

(A probléma ott van szerintem hogy így a szociális készségeid nem fejlődnek. Nem csak a haverokkal lógásra van szükséged hanem arra is hogy szemétkedjenek veled meg ilyenek. Hogy megtanuld kezelni az ilyen helyzeteket.)

Szüleid mit mondanak? Beleegyeztek vagy úgy általában: tudnak róla?

2011. aug. 27. 15:44
 8/10 anonim válasza:
én is még általánosba járok ez a 3. sulim már úgy vagyok hogy nem érdekel itthon szeretnék lenni magányban és a horoszkópom is halak aminek a jellemzése a csöndesség a magány stb. nem találom a helyem soha nem tudtam kijönni a gyerekekkel soha! 12 és fél éves vagyok és a felnőttekkel eltudok beszélgetni..anyukám szerint azért mert fejletted a gondolkodásmódom meg a logikám..de én nekem is az lenne a megfelelő hogy kipróbálhassam hogy milyen a magántanulás legalább 1 évre
2013. nov. 1. 15:28
 9/10 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés. Azóta magántanuló vagy? Mert érdekelne a véleményed róla:)
2014. okt. 15. 13:00
 10/10 anonim válasza:

Ki az aki a suliba keres amúgy barátokat?🤣

Iskolán belül nekem max egy barátom volt főleg úgy hogy a velem egy koruak nem voltak egy szinten velem fejbe.

Sulin kívül viszont rengeteg haverom van/volt.

2023. márc. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!