Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rájöttem hogy szeret. De én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy szeret. De én nem. (többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam akit 9 éve ismerek, de csak barátilag tudok rá tekinteni.

Szóval onnan kezdtem el tudni, hogy tetszem neki hogy szünetekben odajön hozzám, sokkal kedvesebb, hazakísér stb.

Ez eddig számomra tök okés volt az elején, de most valahogy nem tudom hova tenni! :l

Nem szeretném ha a barátságunk ebbe beleveszne, ezért úgy gondoltam ha majd elmondja akkor kedvesen -nem szugorúan- visszautasítom!

Ezzel csak az a baj hogy azóta egyszerűen máshogy nézek rá, nem tudom már barátként kezelni, elkezdek távolodni tőle, meg nem is az esetem!

Ti mit tennétek a helyemben, ha elmondaná, hogy szeret?

Tanács hogy, hogy tudnám visszaszerezni a barátságunkat? (Hogy ő is csak barátként tekintsen rám)

Bocsi ha egy kicsit zavaros lett! ^^ :P

#szerelem #tini baj
2017. márc. 2. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak mondd meg neki, hogy ne rontsátok el a barátságotokat ezzel. Velem is történt már ilyen, azóta is jó barátságban vagyunk. :D
2017. márc. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!