Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha lesz baratnom?
Én is hasonló cipőben járok, lányként.Minden fiú közösségi oldalakon udvaroo, amiből elegem van.
Vannak ilyen lányok akik hasonló gondolkodásmóddal rendelkeznek mint te.
Meglesz az hidd el.
Én is abban reménykedek, hogy a gimi majd új esélyeket hoz.
Szia!
Egy ideig én is hasonló cipőben jártam mint te, ugyanúgy lányokkal. Kezdtem már feladni, úgy éreztem senkivel nem sikerül. Nyáron elkezdtem lányokkal chatelni, csak a belsőt figyeltem bennük, külső nem is érdekelt, és most sem a külső a lényeg. Olyan lányokkal ismerkedek, akik nem azok a csúcsmodellek, hanem külsőre az én súlycsoportomban vannak. Mondhatni, átlagos szint. Az ilyen lányokkal jobban el tudok beszélgetni mint a kicsit hiresebb csúcsmodell lányokkal(Ez nem mindig így van, ez személyes tapasztalat).Huh, kicsit hosszú lett, mindegy röviden: Nem mindig a legszebb lány lesz álmaid szerelme. Javaslom, erre figyelj, és hidd el, neked is lesz barátnőd. :) 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!