Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitelnetek ezert?
Figyelt kérdés
15. eletevemben vagyok, van egy baratom 10 honapja, elso szerelmem, nagyon szeretem es maximalisan megbizom benne. Lefekudtunk, vedekeztunk, de szerintem el sem vette teljesen a szuzessegem, mert nem nyomta be tovig es nem ereztem fajdalmat sem. Sokaig huztam, o akarta de en ugy ereztem most ertem meg ra. Annyi idos mint en. Jol tanulok, nem bulizom, nem iszom, nem cigizem (voltakepp nem jarok sehova). En nem bantam meg, egyetlen egyszer fekudtunk le, most egy ideig nem tervezi o sem, en sem de akkor jol esett mindkettonknek. Lany vagyok. Ti ilyen korulmenyek kozott elitelnetek engem?2017. febr. 26. 21:55
1/9 anonim válasza:
Én semmiképp.
De mit érdekel, hogy ki mit gondol?
Ha téged ennyire érdekel, inkább ne mond el, csak a bizalmasaidnak.
L
2/9 anonim válasza:
Én nem ítélnélek el. Van osztálytásam aki 14 éves és 21 éves pasival veszetette el. Na őt elítélem
3/9 anonim válasza:
Ezért mégis ki ítélne el, először is a törvény nem tiltja plusz hogy ha mindketten érettnek érzitek magatok rá akkor hajrá, az lenne a szégyen ha valaki ezt elítélné.
4/9 Ylyria válasza:
Eggyátalán nem. Senkit sem ítélnék el semmi olyanért amivel mást nem bántott.
Ne érdekeljen ennyire, hogy más mit mond a lényeg, hogy te jól érezd magad.
5/9 anonim válasza:
Mert miért kell elitelni azt aki 14 évesen egy 21 évessel volt együtt? Nem 31 ről beszélünk.
6/9 anonim válasza:
Ha te is megszeretted volna tenni,akkor semmi baj.Én nem ítélnélek el miatta...
7/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális
Gondolom nem akartal az eskuvoig varni
Szerintem ha ugy erzed jol dontottel akkor teljesen jol van es ezert senki nem fog elitelni :)
8/9 anonim válasza:
"szerintem el sem vette teljesen a szuzessegem, mert nem nyomta be tovig es nem ereztem fajdalmat sem" lol :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!