Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyenkor?
Van egy lány az osztályomban, kevesebb mint fél hónappal idősebb nálam. Neki van egy pasija, akivel én nagyon jóban vagyok. Csak van egy probléma, én ebbe a lányba szerelmes vagyok (nem, nem bemagyarázott szerelem). Ez már 6. osztály óta így van (8.-osok vagyunk), de akkor még nem voltak együtt, csak nem voltam eléggé bátor bevallani. Nagyon jóban vagyok vele is, szinte legjobb barátok vagyunk. Ő nem kifejezetten az a körbe rajongott csaj, sőt, sokat is szokták piszkálni, nagyon visszahúzódó, és nem nyílik meg akárkinek. Eddig nagyon sokszor segítettem helyretenni a kapcsolatát ezzel a fiúval, de egyáltalán nem is értem hogyan bízott meg bennem annyira, hogy elmondja nekem a problémát,és megkérjen hogy segitsek. Azóta nagyon sok dolgot elmesélt magáról, olyanokat is amiket a barátjának nem. Teljesen zavarban vagyok, mert bevallani neki az érzelmeim nem szeretném, mert egyrészt elveszteném a barátságát (maximum akkor érné meg ha teljesen biztos lenne hogy bele menne a kapcsolatba), másrészt teljesen nagy bunkóság és tiszteletlenség lenne szétszakítani őket, és ráadásul tényleg szeretik egymást (másfél éve együtt vannak). Lassan itt van az év vége, mindenki más suliba megy, az idő rohamosan telik, én meg nem tudok semmit se tenni. Be vagyok szorítva egy sarokba ahonnan nem tudok lépni.
Minden kedves válaszolónak köszönöm a válaszát, és bocsánatot szeretnék kérni a szanaszét szövegért.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem sok esélyed már nincsen. Az elején kellett volna lépni, most már jobb hallgatni.
Persze Te tudod, ha ki szeretnél törni ebből a lelki szemetes szerepből, (vagy ha úgy tetszik barátzónából)akkor bevallhatod az érzéseidet, csak úgy vettem észre, hogy a lányok azoknak nyílnak meg igazán, akikben nem látnak potenciális párjelöltet, a lehetséges delikvensek előtt védettebbek, látszatra erősebbek maradnak.
Vagy benne maradsz ebben a szerepkörben vagy lezárod, de ezzel elveszt(het)ed a barátaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!