Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok osztálytársatokkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok osztálytársatokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretek egy fiút, de osztálytársam.. és ő is szeret engem, de szerintem nem jó ötlet ilyen közeli ismerőssel összejönni.Szerintetek?
2017. febr. 21. 19:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én is ettől félek, hogy még fiatalok vagyunk ehhez a dologhoz, és nem tudnánk kezelni.. főleg szakítás után. nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!:) mindenképp át fogom gondolni:)
2017. febr. 22. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem ha szeretitek egymást,akkor miért ne? nálunk az osztályban van egy két éve tartó kapcsolat :D kilencedik év végén jötte össze, most tizenegyedikesek vagyunk :D szerintem nem baj
2017. febr. 23. 19:34
 13/16 anonim válasza:
100%

Én személy szerint nem ajánlom.. 3 csajjal feküdtem le mindhárom az osztálytársam. Amikor rá jöttek nem igazán örültek ennek az egésznek főleg, hogy egyikkel se voltam együtt.

De ha szeretitek egymást akkor mehet csak akkor ne szakítsatok mert elég gáz lesz egymást kerülgetni nap mint nap..

21/F

2017. febr. 23. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Házinyúlra nem lövünk.
2017. febr. 23. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
ezt rokonra értik utolsó..
2017. febr. 23. 22:23
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! hát remélem ő nem csak megdugni akar, eddig semmi erre utaló jelet nem adott.:) mindenkinek ment a zöld kezecske:)
2017. febr. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!