Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok osztálytársatokkal?
Hjaajj. Megosztó téma ez cica. Én jártam. Nekem nem jött össze. Eleje happy. Tele rózsaszín buborékkal,aztán kipukkantak ezek. Elmúlt minden. Ő más után kacsingatott,ha érted mire gondolok.
Viszont van,akinek összejön! Ha szeretitek egymást megpróbálhatod. Eleinte csak töltsetek együtt időt. Ha úgy veszitek észre nem passzoltok,jobb hagyni az egészet.
19L.
Nem, mert egyik osztálytársam sem jön be.
Sok sikert a boldogságodhoz, szerintem elég hülyeség ez az elv, mondjuk annyiban igaz, hogy nem mindenki bírja azt, ha a másik mindig a nyakán lóg és ha egy suliba/ osztályba jártok, akkor hát tudod, de ez szerintem a ritkább eset.
első válaszoló. nagyon szépen köszönöm! szakítás után nagyon rossz volt? ezen is annyit gondolkodtam már..
//**//__---____--*** nevű felhasználónak is köszönöm a válaszát!:)
A bátyám és a barátnője már 3 éve együtt vannak. Szerintem megpróbálhatod, de általában az ilyen kapcsolatok rosszra szoktak fordulni.
Hány évesek vagytok?
1-es vagyok.
Rossz volt. Végig kellett néznem,ahogy hetyeg a ribizlieivel,mert azok voltak. És direkt csinálta. Teljesen megváltozott. Érettségi óta oedig nem is láttam. De nem biztos,hogy veletek ez lesz. A te döntésed. Az igaz,hogy utána összetörtem,de a jó pillanatok a mai napig megvannak.
Régebben azt mondtam volna ,hogy simán.
Aztán azt ,hogy nem és igazából most is ez az álláspontom. De ez sok mindentől függ. Hogy a két fél mennyire idős illetve érett. Kétlem ,hogy 14-15 évesek jól tudnának kezelni egy egyosztálybajárós szakítós helyzetet. Tisztelet a kivételnek. De 17-18 évesek már többnyire szerintem meg tudják oldani ,hogy ne legyen kellemetlen.
Nekem is van két osztálytársam akik már majdnem egy éve együtt vannak és teljesen jól megvannak. Nem lehetetlen de csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!