Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti járnátok osztálytársatokkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok osztálytársatokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretek egy fiút, de osztálytársam.. és ő is szeret engem, de szerintem nem jó ötlet ilyen közeli ismerőssel összejönni.Szerintetek?
2017. febr. 21. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Hjaajj. Megosztó téma ez cica. Én jártam. Nekem nem jött össze. Eleje happy. Tele rózsaszín buborékkal,aztán kipukkantak ezek. Elmúlt minden. Ő más után kacsingatott,ha érted mire gondolok.

Viszont van,akinek összejön! Ha szeretitek egymást megpróbálhatod. Eleinte csak töltsetek együtt időt. Ha úgy veszitek észre nem passzoltok,jobb hagyni az egészet.

19L.

2017. febr. 21. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem, mert egyik osztálytársam sem jön be.

Sok sikert a boldogságodhoz, szerintem elég hülyeség ez az elv, mondjuk annyiban igaz, hogy nem mindenki bírja azt, ha a másik mindig a nyakán lóg és ha egy suliba/ osztályba jártok, akkor hát tudod, de ez szerintem a ritkább eset.

2017. febr. 21. 19:30
 3/16 A kérdező kommentje:

első válaszoló. nagyon szépen köszönöm! szakítás után nagyon rossz volt? ezen is annyit gondolkodtam már..

//**//__---____--*** nevű felhasználónak is köszönöm a válaszát!:)

2017. febr. 21. 19:36
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

A bátyám és a barátnője már 3 éve együtt vannak. Szerintem megpróbálhatod, de általában az ilyen kapcsolatok rosszra szoktak fordulni.

Hány évesek vagytok?

2017. febr. 21. 19:49
 5/16 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk mindketten.
2017. febr. 21. 19:54
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

1-es vagyok.

Rossz volt. Végig kellett néznem,ahogy hetyeg a ribizlieivel,mert azok voltak. És direkt csinálta. Teljesen megváltozott. Érettségi óta oedig nem is láttam. De nem biztos,hogy veletek ez lesz. A te döntésed. Az igaz,hogy utána összetörtem,de a jó pillanatok a mai napig megvannak.

2017. febr. 21. 20:01
 7/16 A kérdező kommentje:
ezen elgondolkodok.. nagyon szépen köszönöm a válaszod!:)
2017. febr. 21. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

16/F

2017. febr. 21. 20:44
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Régebben azt mondtam volna ,hogy simán.

Aztán azt ,hogy nem és igazából most is ez az álláspontom. De ez sok mindentől függ. Hogy a két fél mennyire idős illetve érett. Kétlem ,hogy 14-15 évesek jól tudnának kezelni egy egyosztálybajárós szakítós helyzetet. Tisztelet a kivételnek. De 17-18 évesek már többnyire szerintem meg tudják oldani ,hogy ne legyen kellemetlen.

Nekem is van két osztálytársam akik már majdnem egy éve együtt vannak és teljesen jól megvannak. Nem lehetetlen de csak óvatosan.

2017. febr. 21. 21:14
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az egyik legjobb dolog hogy mindig a szerelmemmel lehetek és ő is velem, és nincs semmi bajunk vele, ha nagyon szeretitek egymást meglátjátok, de a mi kapcsolatunk pont nyár elején kezdődött szóval...az más :) de nagyon osszeillunk es szeretjuk egymast....ezek döntőek lehetnek
2017. febr. 22. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!