Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érezhet valamit, elsősorban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valamit, elsősorban lányoknak szól?

Figyelt kérdés

Van egy lány, pár hete ismerem csak, facen teljesen jól elbeszélgetünk éjjel nappal.. Viszont élőbe nem tud/nem mer megszólalni fogalmam sincs, nagyon csendes, mondja, hogy szégyenlős és nem tud beszélni, viszont a munkahelyén stb. "elvileg" beszélget a többiekkel, így nem értem..:D A szive állandóan hevesen dobog, nagyon passzív lány egyébként, nem mutat ki semmit magából, voltunk bulizni együtt voltunk egész este, ott is ráhajtotta a vállamra a fejét pl, nálam aludt, direkt közelebb jött hozzám, ott is a vállamon feküdt, átkaroltam a kezemet összekulcsolta a sajátjával.. Igazából nekem ezekből az jön le, hogy érez valamit, bár mondta is már hogy nagyon kedvel, sőt azt is, hogy szeret, bár kitudja, hogy ezt csak poénből mondta vagy sem.:D

Szerdán megy vissza külföldre sajna mivel ott lakik, egész nap dolgozik holnap, de még este átjön itt aludni, miután összepakolta a cuccait(10 óra körül) mert korán reggel mennek a reptérre, de mindenféleképpen látni akar még utoljára. Nekem az jön le, hogy tényleg érez valamit, de azért kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok erről?

2017. febr. 20. 23:25
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy megkedvelt. A leírtak alapján (és amit ő is mondott) pedig az jön le, hogy meg is szeretett. Ha tudtok gyakran (tehát nem fél évente..) találkozni biztosan lépnék valamit egy kapcsolat felé. De a távkapcsolat húzós, főleg ha ritkán találkoztok. :)
2017. febr. 21. 10:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nagyon fest úgy, hogy találkozunk még :| Maximum a nyáron jön Mo.-ra, de ki tudja mi lesz még.. A kapcsolatot minden esetre tartani fogjuk aztán majd lesz valami, de távkapcsolat nem nekem való :D Nagyon ragaszkodó vagyok ha megszeretek valakit..
2017. febr. 21. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!