Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit, elsősorban lányoknak szól?
Van egy lány, pár hete ismerem csak, facen teljesen jól elbeszélgetünk éjjel nappal.. Viszont élőbe nem tud/nem mer megszólalni fogalmam sincs, nagyon csendes, mondja, hogy szégyenlős és nem tud beszélni, viszont a munkahelyén stb. "elvileg" beszélget a többiekkel, így nem értem..:D A szive állandóan hevesen dobog, nagyon passzív lány egyébként, nem mutat ki semmit magából, voltunk bulizni együtt voltunk egész este, ott is ráhajtotta a vállamra a fejét pl, nálam aludt, direkt közelebb jött hozzám, ott is a vállamon feküdt, átkaroltam a kezemet összekulcsolta a sajátjával.. Igazából nekem ezekből az jön le, hogy érez valamit, bár mondta is már hogy nagyon kedvel, sőt azt is, hogy szeret, bár kitudja, hogy ezt csak poénből mondta vagy sem.:D
Szerdán megy vissza külföldre sajna mivel ott lakik, egész nap dolgozik holnap, de még este átjön itt aludni, miután összepakolta a cuccait(10 óra körül) mert korán reggel mennek a reptérre, de mindenféleképpen látni akar még utoljára. Nekem az jön le, hogy tényleg érez valamit, de azért kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!