Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek szépen mondjátok meg nekem elsősorban lányok, ha ti kapnátok kézzel írott levélben, kinevetnetek azt a srácot aki ezt írta?
Kinek írom talán el sem olvassa!
Az elején leszöszegezem
Tudd hogy soha sem
Mérgesség vagy harag volt
Vezéreszmém
Inkább a fájdalom, hiány s mély érzelem.
Lelkemnek napsugara
Tévhitekbe kergetője
Szép vagy s gonosz
Mint méh mi poroz
S mikor fél megszúr
Akár egy Csalán levele
Mely aranysárga napban
Akár hajad fényességében
S az éghez nem hasonlítható
Szemed kékességében
Kel, növekszik mint növény
A természetben a nap, az ég
A szépség, rajtad a haj, a szem a gyönyörűség.
Párhuzam azért hiteles mert mikor szeszélyes vagy akár egy lelket tipró tornádó, de mikor
nyugodt és szeretsz egy tavaszi csendes zöld puszta mező.
Hiányzik ajkad finom érintése, bőröd puha tapintása, szemed tengerkék ékessége, lelked
egyszerű fényessége.
Szeretném újra érezni hogy hozzám tartozol, testem, lelkem része vagy.
Emlékeimben az önfeledt mosolyod, huncut, néha pajzán nevetésed mely csodás pillanat,
kép számomra, itt mélyen belül, mi azért fáj szörnyen mert te már nem ezt érzed irántam, te
már nem szeretnél engem, te már mással nevetsz, lehet pont rajtam.
Mindegy már, hisz nem számít te már elfelejtetted mindezt. Mely akkor még lehet számodra is
jelentett egy keveset, mára már csak nem kívánatos, fájó vagy sem, emlékszemét maradt
meg neked.
Csak egyszer sírnál úgy ahogy én érted
Csak egyszer éreznéd azt amit én érzek
Csak egyszer látnál könnyet arcomon
S tudnád mi az igazi fájdalom
Csak egyszer vágyj valakire igazán
S meg érted mit érezhettem.
Mit érezhettem mikor szeretetre
Epekedve és szeretettel teli
Éltem.
Kinevetni? Dehogyis.
Sőt, ha a kiszemelttől kapnám, a nyakába ugranék. :DD
Biztos nem. Nekem nagyon tetszik. Bár az én barátom is így küzdött volna mikor vissza akart szerezni...
Szerintem gyönyörű.😊
(de csak ha a kéziratot el tudom olvasni)
Nekem ez egy kicsit mar sok- nem a terjedelmmel van "problemam".
Bar ez nem mervado, mert en nem vagyok ennyire erzelmes, sot!
Én így férfiként is nevetek.
Ebből az jött le hogy szakított veled a csaj, te meg palotapincsi módjára epekedsz utána még mindig.
Keress másik csajt. Ne legyél érzelmileg gyenge akármennyire is szereted még, ő már nem szeret...
Azt nem tudjuk, hogy miért szakítottatok, és hogy eddig próbálkoztál-e valahogy/hogyan próbálkoztál, de szerintem ezt még egy legutolsó próbaként odaadhatod neki, hátha csak haragszik, és ennek hatására megbékél. Plusz azért, hogy ne legyenek benned kételyek, és ne azon rágódj, hogy "de mi lett volna, ha odaadom neki". Viszont ha ezek után is elutasít, akkor már ne próbálkozz tovább!
És a konkrét kérdésre a válaszom: Nekem nagyon tetszene, tény, hogy zavarba jönnék, de ha még érzek a levél írója iránt valamit, akkor tuti meghatódnék, és lehet, hogy kibékülnék (persze ez függ attól, hogy miért történt a szakítás!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!