Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kérlek szépen mondjátok meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek szépen mondjátok meg nekem elsősorban lányok, ha ti kapnátok kézzel írott levélben, kinevetnetek azt a srácot aki ezt írta?

Figyelt kérdés

Kinek írom talán el sem olvassa!

Az elején leszöszegezem

Tudd hogy soha sem

Mérgesség vagy harag volt

Vezéreszmém

Inkább a fájdalom, hiány s mély érzelem.

Lelkemnek napsugara

Tévhitekbe kergetője

Szép vagy s gonosz

Mint méh mi poroz

S mikor fél megszúr

Akár egy Csalán levele

Mely aranysárga napban

Akár hajad fényességében

S az éghez nem hasonlítható

Szemed kékességében

Kel, növekszik mint növény

A természetben a nap, az ég

A szépség, rajtad a haj, a szem a gyönyörűség.

Párhuzam azért hiteles mert mikor szeszélyes vagy akár egy lelket tipró tornádó, de mikor

nyugodt és szeretsz egy tavaszi csendes zöld puszta mező.

Hiányzik ajkad finom érintése, bőröd puha tapintása, szemed tengerkék ékessége, lelked

egyszerű fényessége.

Szeretném újra érezni hogy hozzám tartozol, testem, lelkem része vagy.

Emlékeimben az önfeledt mosolyod, huncut, néha pajzán nevetésed mely csodás pillanat,

kép számomra, itt mélyen belül, mi azért fáj szörnyen mert te már nem ezt érzed irántam, te

már nem szeretnél engem, te már mással nevetsz, lehet pont rajtam.

Mindegy már, hisz nem számít te már elfelejtetted mindezt. Mely akkor még lehet számodra is

jelentett egy keveset, mára már csak nem kívánatos, fájó vagy sem, emlékszemét maradt

meg neked.

Csak egyszer sírnál úgy ahogy én érted

Csak egyszer éreznéd azt amit én érzek

Csak egyszer látnál könnyet arcomon

S tudnád mi az igazi fájdalom

Csak egyszer vágyj valakire igazán

S meg érted mit érezhettem.

Mit érezhettem mikor szeretetre

Epekedve és szeretettel teli

Éltem.

2016. márc. 2. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon édi srác lehetsz ;D
2016. márc. 2. 22:30
 12/18 A kérdező kommentje:
A szakítás azért történt mert össze jött az exével aki az első volt neki de most megint nincsenek együtt...
2016. márc. 2. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos, de ha a lányt már nem érdekled, akkor ennek a tizede is sok lett volna... Kinevetni ennek ellenére nem feltétlenül illik téged, a szerzőt, miután a legkomolyabb érzéseidet vetetted papírra, ezáltal rendkívül sebezhetővé tetted önmagad.

26/L

2016. márc. 3. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
#9 nek igaza van. Fèrfiként ez nagyon nagyon gáz, ne papucsoskodj
2016. márc. 3. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Biztos hogy zavarban lennék, nem is kicsit, de ha a megfelelő embertől kapnám, nagyon örülnék neki! :D

Kicsit próbáld átformálni a "mai nyelvre", és tökéletes lesz a vers is! :)

2016. márc. 3. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Csak a felét olvastam el, és semmi értelme nincs. Nem lehet komolyan venni, nem lehet rá mondani semmit, semmi értelme. Nyáltenger.
2016. márc. 3. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:

A versről nem tudok ennek kapcsán véleményt mondani, de egyetértek # 13-al, vagyis ha úgy látod, hogy az életben nincs köztetek semmi, akkor szerintem ne akard verssel "meggyőzni".

Legalábbis nekem is volt már olyan negatív élményem, amikor nem volt köztem és a srác között semmi, mégis nagyon tehetséges és érzékeny, újságcikkekbe állítható verseket írt, amit majd megmutatott, de személyességként nem volt, mit mondjak rá, maximum a vers kidolgozottságát dicsérhettem, de ezzel nem fogja megérinteni a lelkem. Kérdés az, hogy mennyire mélységesen ismeritek egymást? A költő hajlamos lehet arra, hogy beleképzel, belebeszél valamit a helyzetekbe.

De mondok egy másik példát: olyan "mély érzésű" verset is kaptam, hogy alig ismertem az íróját, így nekem teljesen üresen hatott ez az álomszerűen megfogalmazott vers.

Gondolj arra, hogy ha a versednek van egy fő mondanivalója (pl. vágy), akkor a vers, mint az üzenet formája, szinte semmit sem tesz hozzá a lényegre törő mondanivalóhoz. Vagy az is számít, hogy mennyire idegen tőlem, pl. ha olyan dolgokról fogalmaz, ami önmagában talán szép, de személyesen nem ír le engem, semmi köze hozzám, azt én is kinevetném. Talán nem attól hatódok meg, ha valaki felsorolgatja a világ szép motívumait, hanem, hogyha emlékszik és felidézi, melyik a kedvenc hobbim, mikor van a szülinapom, mikor voltam a legboldogabb:) Persze ezt nem tudhatod, akármilyen irodalmi képzettséggel sem.

Erről ez jutott eszembe, a végén felnevettem:)

https://www.youtube.com/watch?v=GvDVB--4a7E

2016. márc. 6. 14:21
 18/18 anonim válasza:
Tocsog a nyáltól. Ez az, amit ki nem állhatok egy srácban. Ki nem nevetném, de elhajtanám.
2016. máj. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!