Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kedvel vagy ki nem állhat?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályba, akivel van hogy tök jól elbeszélgetünk meg minden suli után a busz megállóban is odajön hozzám, de van olyan mikor hozzám se szól egész nap és levegőnek néz. (Tudja h bele vagyok zúgva). Ilyenkor most mi van?2017. febr. 17. 17:35
1/2 anonim 

válasza:

Sokan tettek már fel ilyen kérdést és a legtöbb válasz abból ál, hogy v. utál vagy talán kérdezd meg. Én szerintem még nem döntötte el, hogy most mivan köztettek vagy csak tini és folyton változó hangulata van.
2/2 anonim 

válasza:

Nem jossz be neki. Figyi ez van. Ha ronda a pofi nincsen didi. Elj boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!