Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet csókolni egy olyan tanárt aki nem érez irántad semmit de kedvel? (többi lent)
Ha a diák nagykorú, akkor nem törvényellenes. Viszont felvet egy csomó erkölcsi problémát:
- A tanár objektív és szakmailag korrekt lesz a diákkal szemben, mondjuk vizsgáztatáskor? Vagy hogyan hat ez ki a többiek elbírálására?
- A diák nem eleve érdekből közeledett? Milyen képet alakít ezzel magáról a diáktársai előtt?
- A tanár milyen motívációval fogadta el a közeledést? Kihasználja a hatalmát?
stb... csak a legnyilvánvalóbbak közül válogatva...
ELVILEG, mondom ELVILEG lehet mindkettőnek tisztességes a szándéka, és ELVILEG, mondom ELVILEG ezen az alapon közeledhetnének is, például ha már az első perctől fogva meg tudják oldani, hogy mindezt teljes mértékben az iskolán kívül hagyják, ÉS a többiek előtt titokban is.
Gyakorlatilag persze nem biztos hogy megéri az egész macerát, meg titkolódzást....
9-es lány vagyok...
A tanárom mondta is hogy kedvel de nem hinném hogy akarna tőlem valamit... Főleg ha tetszik neki valaki de semmi nincs köztük... Szoktunk beszélgetni az ő életéről és az én életemről... Volt mikor megkérdezte hogy mit is képzeltem el kettőnkről... (semmit nem képzeltem el bele sem gondoltam ebbe...) Meg mondtam hogy amikor még a barátommal voltam együtt akkor megcsókoltam és a tanáromra gondoltam... Aztán mikor az akkoriban volt baráto mmrgcsókolt eltaszítottam magamtól... Utána sírtam... Aztán mondta a tanárom hogy megcsókolni nem csókolhat meg... (Ezt négyszem közt beszéltük a suliban...
Hagyd a tanár- diák kapcsolatot, mert ha kitudodna akkor lehet, hogy törvényszéki ügy lenne belőle, de biztos, hogy cikiznének.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!