Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom simogat azt meglehet szokni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a barátom elkezdett simogatni, és ha folyanatosan rendszeresen csinálja azt meg lehet szokni?
Vagy később évek múlva is ugyanigy fogom élvezni?
Mert attól félek hogy megszokom és később nem lesz olyan jó
Szóval kérlek segitsetek hogy meglehet e szokni?
Vagy ilyesmi
Kérlek normálisan válaszoljatok:)
Előre is köszönöm a vaszotokat!:)
2016. dec. 10. 18:44
1/6 anonim válasza:
Mivel tudat alatt tudod, hogy más ér hozzád akihez ily módon kapcsolódsz, szerintem nem történik majd ilyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2016. dec. 10. 18:56
3/6 anonim válasza:
Én 17 éve nem tudom megszokni, bárki simogat. Mindenki meg van győződve arról, hogy bennem egy cica veszett el. 😊
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó,már kevésbé félek:)
Köszi:)
2016. dec. 10. 20:48
5/6 anonim válasza:
Az én párom 12 éve simogat és eszem ágában sincs megunni! Sőt.. ;) amíg kölcsönösen figyeltek egymásra, biztosan nem fog megszokottá, unottá válni a dolog. Ami azt illeti, akkor fog még csak igazán izgalmassá válni minden :D
6/6 anonim válasza:
Nos, azota megszoktad, esetleg meuntad, vagy még mindig olyan hatással van rad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!