Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?! Ezt már TÉNYLEG NEM BÍROM!
Először is elnevezem a srácokat, akik szerepelnek, mert igy könnyebb lesz róluk beszelni:
"Régebbi szerelmem": Roli
Mostani szerelmem: Tibi
A legjobb barátnőm mar 2-3 éve szerelmes volt egy fiúba, Roliba, akibe par honapja en is en is beleszerettem 😣
Aztán beláttam, hogy a baratsagunk fontosabb, mint egy fiu, igy nagyon nehezen, de sikerült elfelejtenem a fiut annak ellenére, hogy mennyire vágytam ra. Szóval NAGYON NEHÉZ VOLT.
Utana egyre jobban megtetszett egy masik srác, Tibi, mígnem őrületesen beleszerettem.
Aztán a Rolinak barátnője lett es a barátnőm is elfelejtette ot. Majd par nappal utana közölte velem, hogy egyre jobban bejön neki Tibi!!! 😰😰😰
Mostmár másodjára kene letennem egy fiúról a barátnőm miatt!!! 😣😣😣
ÉN EZT MAR NEM BÍROM!!! Ebbe a fiúba OLYAN SZERELMES VAGYOK, MINT MEG SENKIBE es most ot is felejtsem el a barátnőm miatt?!
😭😭 Jaj, annyira el vagyok keseredve es dühös is vagyok!! 😫😫😫
Most mit csináljak?!
Előre köszi a válaszokat! ❤
Ha tényleg a barátnőd, eddig miért nem beszéltétek meg???
Siman megérti, és megteszi érted, hogy lemond róla ha kell.
Neked fontos egy fiú, és ha a barátnőd nem érti ezt meg a teljes sztori hallatán, akkor nem tudom, hogy eddug hogy birtátok együtt.
Beszéld meg vele minnél hamarabb, mert csak roszabb lesz.
A fiúnál meg kezdeményezz te. Ne várj a csodára.
Szerelemre fel
Szerintem ha igazi barátnő akkor hagyni fogja hogy Tibivel legyél.
Ha nem akkor hagyj neki időt. De szerintem nem kell lemondanod Tibiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!