Tényleg ennyire szégyen, hogy nem bírom úgy ezt, mint a többiek, mások is vannak így?
Arról van szó,hogy jelenleg köz-foglalkoztatottként dolgozom egy állami cégnél irodában és 13 nap szabink van csak. Lesz most egy fesztivál,ahol 16-ozni kell(12 óra munka plusz beleszámít az utazás is ami közel 2 óra), a 8 órán felül pedig az órák el lesznek számolva szabiként. Namost pár szintén fiatal kolléganőm bevállalta az összes napot nappali műszakban,viszont én nem éreztem úgy,hogy bírnám mivel egyik nap éjszakáznék utána egy nap pihenő után mindjárt nappalra mennék. Epilepsziás vagyok és félek,hogy káros hatással lehet rám mivel csak pár hónapja vagyok csak rohammentes és tartok tőle,hogy a bioritmusom felborulása miatt előjönnének a tünetek. Esetleg,ha csak nappalis lettem volna beosztva akkor bevállaltam volna többet,de így nem.
Azt gondolják,hogy lusta vagyok, meg mindig kérdezik,hogy miért nem vállaltam,hülye vagyok stb.
Olyan jó lenne,ha én is úgy bírnám mint ők,de nekem nem megy. Szerintetek ez szégyen valamennyire?
A betegséged nem szégyen. Miért nem mondod meg nekik, hogy amiatt nem tudsz annyit vállalni, mint ők?
Vagy egyszerűen ne törődj vele, mi a véleményük.
Bocsánat, de azt tényleg elfelejtettem írni, hogy mondtam nekik,hogy mi a bajom,betegségem,de emellett sem értették. Mindegy, megpróbálom nem rosszul érezni magam emitt.
Az utolsónak.Igen, igazad lehet, hogy talán egy nap miatt nem zavarodna össze a bioritmusom, csak nálam előfordult már,hogy éjszakázás után rosszul lettem,ezért is félek az egésztől. Tudom nem vagyok egyszerű eset,de próbálok nem idegeskedni ezen.
"Bocsánat, de azt tényleg elfelejtettem írni, hogy mondtam nekik,hogy mi a bajom,betegségem,de emellett sem értették."
ne haragudj, de ezek gyengeelméjűek? Tudják mi az epilepszia? Akkor meg?! Ők a munkatársaid, nem a FŐNÖKÖD! Nincs joguk elvárni tőled semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!