Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem szégyen visszamenni az...

Nem szégyen visszamenni az előző munkahelyre?

Figyelt kérdés
2 hónapja jöttem el, a próbaidőm már lejárt, de nem érzem magam jól az új helyen, és nagyon hiányzik az előző munkahelyem, ahova egzébként visszavárnak. Viszont elbúcsúztattak, ajándékot is kaptam, akkora égés lenne visszamenni, nem? Pedig már nagyon megbántam, h eljöttem, a társaság is nagyon hiányzik és pénzügyileg semm lenne rosszabb. Vajon mit szólnának a régi és a mostani munkahelyemen? Nem lenne enyhén szólva kellemetlen? Ti t

2014. jan. 1. 22:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Ti visszamennétek ilyen esetben? Vagy mit gondolnátok egy ilyen emberről?
2014. jan. 1. 22:40
 2/8 Bálint117 ***** válasza:
100%

hát... bizony kicsit ciki!

Elsősorban az előző munkahelyen a legfőbb főnökkel, pont ezt, amit leírtál elmondanád neki, és meglátod ő mit mond.

A régi helyedről hiányoznak a kollégák, jóba voltál velük?

És miért mentél "új" munkahelyre?!?

2014. jan. 1. 23:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Előző főnökömmel a mai napig jóban vagyok, Ő mondta, h visszavennének. Az Ő felettese is ezen az állásponton van. Néha az irodában is meglátogatom Őket. Több oka is van annak, h eljöttem, de az új helyemen ugyan az a szituáció, előkerül a túlóra, stb, kb ugyan azok a problémák, amik miatt eljöttem az előző cégtől. Nem is akartam igazán eljönni, csak megkerestek, h dolgoznék-e ott, én meg éltem a lehetőséggel, mert szakmai előrelépésnek tűnt, ill. Több pënzt ajánlottak.
2014. jan. 2. 00:54
 4/8 A kérdező kommentje:
És rettenetesen hiányoznak a volt kolegák, hiba volt eljönnöm :( de most majd égetem magam az új helyen és a régin is valószínűleg. De legalább megpróbáltam, azért sok mindent tanultam.
2014. jan. 2. 00:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Első rossz tapasztalat ne vessen vissza az eredeti szándékodban.

Keress munkahelyeket tovább. Ha találsz valami jót, képezd magad ott tovább, majd 1-2 év múlva ha még mindig vissza vágysz, visszavesznek. Nálunk egyik tag ezt csinálta. Szívesen láttuk, de sajnáltuk, hogy nem lelte meg az utat, amit keresett.

2014. jan. 2. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék vissza, de nem is az égés miatt. Nyilván oka volt, hogy otthagytad, ez mindenképp egy visszalépés lenne. te is tudod, hogy ennél több van benned. Tessék nyitni más, érdekesebb, jobb lehetőségek felé. Ebben nem szabad, hogy az érzelmeid befolyásoljanak. Majd lesznek ugyanolyan jófej barátaid az új kollégák személyében, ha nem jobbak. Ügyesen :)
2014. jan. 6. 21:44
 7/8 anonim válasza:
100%

Szerintem meg, ha vissza vágysz az előző munkahelyedre, akkor hajrá!!! Írtad, hogy nem-e lenne kellemetlen a régi és az új munkahelyeden is egyaránt. Szerintem az új-on dolgozokkal ne foglalkozz. Senki nem fog ez miatt megvetni. A régi-n meg, ha vissza mész szerintem még örülnének is neked, ha tényleg kaptál még ajándékot is. Ha kérdezik, hogy miért mentél vissza, csak nyugodtan mond, hogy miattuk, mert velük kellemesebb a munka. Hidd el még értékelni is fogják!

De! Mielőtt vissza mész, mindenképp mérlegelj. Válaszold meg magadnak az alábbi kérdéseket és a válaszaid alapján: Nem lehet, hogy nem véletlenül jöttem el? Jobban szerettem ott vagy jobban szeretek itt dolgozni? Itt több a fizu? Hol könnyebb a munka? Stb. Ami még eszedbe jut. Ne, hogy az legyen, hogy vissza mész, aztán ismételten rosszul érzed magad és vissza vágysz az új helyre.

Sok sikert!

2014. jan. 14. 00:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egyik volt kolléganőm is azt mondta, hogy nem menne vissza :) De visszamentem a volt munkahelyemre, nem bántam meg, ott vagyok fél éve ismét, és örülök ennek a döntésemnek :)
2014. aug. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!