Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így tényleg tovább bírom?
Nem tudom de remélem jó helyre írtam ki a kérdésem, ha nem akkor bocsi…
A legjobb barátom orosz és mindent megbeszélünk adunk tanácsokat egymásnak stb. Mostanában nagyon hamar elmegyek , ezt elmomdtam a legjobb barátomnak is. Ő azt mondta mikor elkezd neki felállni bedob egy-két vodkát és 1 órán keresztül áll a farka gond nélkül… ezt nem igazán tudom elképzelni… szerintem ő még alvás közben is vedel és nincs a vodkának köze a "teherbírásához" ezért gondoltam megkérdezem mielőtt hülyét csinálok magamból!
Ti mit gondoltok erről? Lehet ebben bármi igazság?
Pár feles után én is tovább bírom sokkal. Tompítja a pia az agyar és ez miatt nem izgulsz fel annyira.
De vigyázz mert ha túl sokat iszol akkor meg nem fog felállni.
Köszönöm! Akkor kipróbálom…!! Én nem nagyon tudom ,mert sajnos ha iszok akkor annyit ,hogy esélyem nincs szexelni (részben mert nem igazán áll fel! És a jelenlegi barátnőm sem nagyon támogatja)… de megpróbálom így!
Azért voltak kételyeim mert az oroszok a vodkára még azt is hajlandóak m0ndani ,hogy pénzt varázsol ezért nem voltam biztos a hatásában…!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!