Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen jelek alapján tetszhettem a srácnak?
Figyelt kérdés
-többszöri szemezés
-egyszer mikor mondtam valakinek valamit, láttam,hogy rám néz, majd vigyorogva elfordul
-méregetés
-mikor körbenéztem,láttam,hogy nézett,és mikor elmosolyodtam,akkor ő is mosolygott, utána halkan köszönt
-mikor magam voltam,akkor mindig köszönt,de mikor társaságban,akkor nem mert szólni se
-a másik sorban ült a barátaival,én is a barátaimmal,és hosszasan nézett a szemembe, mikor mondtam valamit a barátaimnak,akkor ő is,majd az egyik mellette ülő rám nézett
-egyszer odajött hozzám,mikor magam álltam a folyosón,hogy ismerős vagyok neki
(hozzáteszem,más suliba járunk)
17/L
2017. febr. 11. 20:58
1/2 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna...hasonló cipőben járunk..sokak szerint igen de jö lenne biztosra tudni.
2/2 anonim válasza:
Most húszféleképpen leírtad, hogy szemeztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!