Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mi alapján skatulyáztok be srácokat, hogy "ő" bejön, az a másik meg nem?
Most azon kívül, hogy mindenkinek más, arra vagyok kíváncsi, hogy személy szerint nektek egyénileg.:)
Kis mellékkérdésem, hogy hol vannak ilyen lányok?:
Bátrabbak küldhetnek képeket és véleményezem, nem adom tovább, csak megnézem és írok rá valamit:)
Én megismerem látásból és késöbb ráirok, és beszélgetünk.
Szóval én beszélgetés alapján.
Abszolút kisugárzás alapján.
A jó humorú, élénk tekintet mindent visz.
Nekem édesmindegy milyen színű a szemed, hajad, hány kiló vagy, vagy van e szemüveged. Nincs különösebben idealizált férfi számomra, rengeteg féle megtetszett már.
mellékkérdés:
jaj, azt kell mondjam, ennek a lánynak szörnyen tucat kisugárzása van. de komolyan. ez is egy vélemény, na.
hát pont ilyet talán nem találsz, de járj nyitott szemmel, ha ez tetszik.
Ha már megszólít, akkor a beszédstílusa alapján. Nem tudom miért, de én nem szívesen beszélgetek ilyen magas-, "lányos"hangú fiúkkal, valahogy nem szimpatikus ez a furcsa beszédük, olyan kis bizonytalan, halk, és számomra nem férfias ezáltal a kisugárzásuk sem. Ha meg tudna nevettetni és nem magáról kezdene el beszélni (olyannal is találkoztam már, aki ismerkedni akart, és iszonyú magas hangja volt, és 1 kérdést tett fel, aztán elkezdte az életét kivesézni), akkor benne lennék további beszélgetésben.
Nekem a külső is valamennyire azért fontos, ezért is jó a személyes ismerkedés, mert ha megszólít és elkezd érdekelni amiről beszél, vagy viccesnek találom (nekem a jó humor nagyon fontos), akkor utána nem rázom le csak azért, mert nem ő a legtökéletesebb ideálom. Összességében tényleg a férfias kisugárzás lenne számomra a fontos.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!