Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján akkor szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, naponta sírok miatta.
Osztálytársam de alig beszélünk, en félenk vagyok de szokott nezni.
Nos, tegnap arról beszélgettem a barátnőimmel, hogy van egy új sárga pulcsim amiben holnap jönni fogok.
Ma pedig ez a srac egy vadiúj sárga polóban volt.
Ez akkor jelent valamit?
2017. jan. 17. 16:14
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti hogy biztos látta a neten hogy idén divat lesz a sárga szín és vett magának egy pulcsit.
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nem hinném, hogy lenne bármilyen összefüggés. Bárki vehet fel sárga pulcsit.
3/5 anonim válasza:
Divat lesz a sárga szín? Wow. Egyébként, szerintem sem jelent semmit. Ha tényleg annyira tetszik, akkor ha látod, hogy néz, mosolyogj rá, nem muszáj odamenned, és beszélned hozzá, ha ennyire félénk vagy. Ez esetleg ad neki egy kis önbizalmat, és ha tényleg szeretne valamit, akkor majd ő is jelzi neked.
5/5 anonim válasza:
Utálom a sárgát. Amúgy ez semmire nem utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!