Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre a levélre mit mondjak?
Kaptam egy levelet :
Szia! Már 2 éve figyellek és nagyon szeretlek... Mindent tudok rólad! Hol laksz,hol szoktál hazamenni,kedvenc szín...stb... Szeretném ha szeretnél... Várd a leveleim! Puszi
Hmmm...fura....
17/L
Na! Befutott a 2. levél is...
Szia! Megváltoztattad az útvonalad? Ma nem láttalak... Na se baj! Találkozunk még mi!
(Más úton jöttem haza)
Hát én nem tudom mikor rakja a postaládába,de volt olyan hogy a postás bedodta a leveleket (megzörrent a postaláda) én meg azt hittem,hogy az a bizonyos személy az és kicsörtettem a ház elé😅
Kezdek én is parázni...Van egy srác aki mostanában hazakísér szóval így már kevésbé ijesztő😁
Amúgy köszi a válaszokat!
Ebből a másodikból nekem az jön le, hogy nem követni szokott (akkor látott volna), hanem az előző útvonalad mellett lakik/dolgozik, és akkor szokott látni, amikor elmész előtte. Így sincs tipped, hogy ki lehet?
Tessék ám eltenni a leveleket, még szükséged lehet rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!