Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most erre a levélre mit mondjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre a levélre mit mondjak?

Figyelt kérdés

Kaptam egy levelet :

Szia! Már 2 éve figyellek és nagyon szeretlek... Mindent tudok rólad! Hol laksz,hol szoktál hazamenni,kedvenc szín...stb... Szeretném ha szeretnél... Várd a leveleim! Puszi

Hmmm...fura....

17/L

2017. febr. 10. 20:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Non SZVEG 🌈
2017. febr. 12. 20:31
 12/25 A kérdező kommentje:

Na! Befutott a 2. levél is...

Szia! Megváltoztattad az útvonalad? Ma nem láttalak... Na se baj! Találkozunk még mi!

(Más úton jöttem haza)

2017. febr. 13. 16:08
 13/25 anonim válasza:
Ez rohadt ijesztő 😂
2017. febr. 13. 17:18
 14/25 A kérdező kommentje:
😂😭
2017. febr. 13. 18:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Ne már! Ez tényleg ijesztő! :D Azt hiszem én ezek után félnék kimenni az utcára, de komolyan. Tudva, hogy valaki minden lépésemet figyeli, ráadásul ilyen leveleket hagy maga után, rohadtul kiakasztana. Még mindig nem tudsz semmit az illetőről?
2017. febr. 13. 18:24
 16/25 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom mikor rakja a postaládába,de volt olyan hogy a postás bedodta a leveleket (megzörrent a postaláda) én meg azt hittem,hogy az a bizonyos személy az és kicsörtettem a ház elé😅

Kezdek én is parázni...Van egy srác aki mostanában hazakísér szóval így már kevésbé ijesztő😁

Amúgy köszi a válaszokat!

2017. febr. 13. 19:44
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a másodikból nekem az jön le, hogy nem követni szokott (akkor látott volna), hanem az előző útvonalad mellett lakik/dolgozik, és akkor szokott látni, amikor elmész előtte. Így sincs tipped, hogy ki lehet?

Tessék ám eltenni a leveleket, még szükséged lehet rájuk.

2017. febr. 13. 20:04
 18/25 A kérdező kommentje:
Sejtésem sincs...osztálytársaim nem tréfálnak ilyennel,ezen kívül más ismerőseimet is megkérdeztem (edzésről, suliból,...stb...) de senki... A szüleim is próbáltak ötletelni de nekik sem ugrott be. De az jól esik hogy a barátnőim és a fiúk is vigyáznak rám,hazakísérnek és figyeljük a környezetet
2017. febr. 13. 20:16
 19/25 anonim válasza:
Szerintem ha ez így folytatódik akkor a hatoságoknak is lehet szólni ha tényleg nagyon elfajul végülis ez már zaklatás.
2017. febr. 16. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Van valami hír? Kapsz leveleket azóta?
2017. febr. 17. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!