Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Szóval adott egy srác, akibe fülig bele vagyok zugva. Es nagyon ugy tűnik, hogy a srác is kölcsönösen érez.
Egy hete adunk jeleket mindketten egymásnak. Mostmár szeretnem, ha olyan rendes beszélgetéseket folytatnánk Vele, mert eddig csak olyanok voltak, hogy a srác megkérdezte, hogy hova megyek, meg ilyen par szavas mondatok. Szóval majd indítok egy normális beszélgetést. 😊😂
Csak azt nem tudom, hogy mit mondjak neki. Valami nem túl nyomulosat, de olyat, amiből következtethet arra, hogy érdeklődöm iránta.
Tippek?
Előre köszi a normális válaszokat!!
Hmm..
"eddig csak olyanok voltak, hogy a srác megkérdezte, hogy hova megyek, meg ilyen par szavas mondatok"
Tehát akkor mi alapján vagy szerelmes belé ha csak ennyit beszéltetek? és bocsáss meg, csak tényleg ez jött le nekem.
Oké. Szóval AMIÓTA JELEKET ADUNK EGYMÁSNAK voltak ilyen beszelgetsseink.
amúgy régebben tartalmasabbak voltak.
Megfelel Mr. Okoska?
Jólvan, bocs.
Es akkor SZERINTED mit mondjak neki? Vagy nem lesz normális válasz a reszedrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!