Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak annak a lánynak aki tetszik nekem, hogy
köszönjek Neki, stb?
"a lányok mit szeretnek nagyon hallani?"
AZ ŐSZINTESÉGET!
Szóval ha halvány fogalmad sincs mit írj, és azt várod hogy minden betűt és szót mi találjunk ki és szerkesszünk meg akkor inkább ne is írj rá. Amúgy nem írni kell, hanem megszólítani a suliban.
2016. dec. 23. 20:47
2/8 A kérdező kommentje:
Én értem de téli szünetben nem nagyon látom és iskolában meg mindig barátnőivel van.És nem azt akarom hogy egy teljes szöveget kapjak csak úgy általában mit szeretnek!
2016. dec. 23. 20:50
Az 1. Teljesen jol leirta
2016. dec. 23. 21:26
#1 és #5 szerintem a kérdező egy tök korrekt fiú lehet, akinek nem volt még dolga nagyon lányokkal és mivel tetszik neki, szeretne minél jobb benyomást kelteni. Nyilván nem azért írta ki ezt a tök ártatlan kérdést, mert minden héten más lánynak írogatna. Szimplán tanácsot vár olyan emberektől akiknek van már tapasztalata.
Kérdésedre válaszolva, szerintem kellene valami közös témát találni amiből el lehetne indítani a beszélgetést. Pl.: zene, sport, suli. A lány külsejéből következtetni lehet pár dologra, miket szerethet. Ne legyél nyomulós vagy tolakodó. Mi lányok szeretünk beszéni, szeretjük ha odafigyelnek ránk, érdeklődnek irántunk. Szerintem az tud legjobban megfogni ha egy fiú a lelkünkkel foglalkozik.
2016. dec. 23. 21:56
7/8 anonim válasza:
#1 #5 teljesen igaza van nekem se sincs sok tapasztalatom de néhány hete belevágtam abba hogy beszélek és írok annak a Lánynak aki már több éve tetszik. És sikerül már meg is ölelt. Ha kiszereznéd deríteni hogy miket szeret akkor kérdez rá és mond el hogy az adott kérdésedre nekedd mi a véleményed! Pl.: -Mi a hobbid? Nekem a fotózás! Erre a Lány: -Nekem is! Van is egy közös tém! És próbálj változatosan fogalmazni ne unja meg ahogy írsz vagy beszélsz vele. És légy vele kedves és figyelmes!
2016. dec. 23. 22:38
Én is ugyanaebben a helyzetben voltam, mint te, kérdező. És a tegnapi 21:56 válaszoló a helyzetet nagyon jól felismerte, és megválaszolta. Velem is az volt, hogy élőben sosem tudtam vele beszélgetésbe kerülni. :$ Mivel egy faktra járunk, ezért megpróbáltam azt, h fb-n megkérdezem, h egy bizonyos feladatot h kell megcsinálni. Ez azért bizonyult jó ötletnek, mert a tanár szinte minden óra végén szétdicsérte, h jaj de ügyes. Igen, tuti, h béna 5let volt, de még mindig jobb, mintha meg sem próbáltam volna. Neked is ezt tanácsolom! Csak próbáld meg! Engem pl nem a kudarc szokott le törni, hanem ha tudom magamról, hogy megpróbálhattam volna, de nem tettem. Találja ki valamit, és sok sikert. ;)
2016. dec. 24. 14:22
Kapcsolódó kérdések: